Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Hgwc.exe Dosyası Acil!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 515515
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

boş konu açtım k.bakmayın ama bypass denen dalga hgwc yi bozdu araştırdım ama bulamadım biri upload ederse veya varsa nerde olduğunu göstersin

Sonra konuyu kitleyin :)

Ewt ArkadaşLar...BypassXtrap Silmek İçin Önce HGWC yosyasını indirin...(Googleden Arayın buLmanız geriKir HGWC dosyasını)..Şimdi Crossfire Dosyalarının içine Giriyoruz BypassXtrap Siliyoruz Sonra İndirdigimiz HGWC dosyasını Corssfire nn içine AtıYorz...Tümüne Ewt Diyorz BypassXtrap Siliniyor...

Manken41'den alıntıdır.
eh Bi Rep'i cok görmezsin heralde :D

Ewt ArkadaşLar...BypassXtrap Silmek İçin Önce HGWC yosyasını indirin...(Googleden Arayın buLmanız geriKir HGWC dosyasını)..Şimdi Crossfire Dosyalarının içine Giriyoruz BypassXtrap Siliyoruz Sonra İndirdigimiz HGWC dosyasını Corssfire nn içine AtıYorz...Tümüne Ewt Diyorz BypassXtrap Siliniyor...

Manken41'den alıntıdır.
eh Bi Rep'i cok görmezsin heralde :D

ayıp ettin hocam bypaslı hack indiriyim dedim oda olmadı hgwc yi bozdu :D

al kardeş dosyayı brkdnh den aldim belirtiim. ama bi rep werirsin dimi :D

1-şimdi bypassxtrap ı sil.
2-hgwc yi crossun içine at bi yazı gelcek evet e bas.
3-sorun çözülmüştür.

NOT: istersen bypassxtrap ı silme. O orda kalsın sen hgwc yi içine at o hgwc duzelir ama hgwc nin bi kopyasını al bi yerde sakla. İstediin zaman bypassxtrap la girersin oyundan çıktıktan sonrada oyuna normal girmek için yedek aldıın HGWC dosyasını crossfire nin içine kopyalarsın geln yazıa evet dersin normal oyuna gir bieşy olmaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri