SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
Hikaye Ekle

Turkmmo.com Yeniliklerle Yola Devam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan monoPoLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet Arkadaşlar Şu Turkmmo.com'a üye oldgumdan beri Sürekli değişik bilgiler yararlı konular öğreniyorum..
Private serverlar buluyorum oynuyorum birinden birine atlıyorum..
Tamam Butun Forumlarda Mevcut Ancak Bilmiyorum Turkmmo.com'un beni çeken bir yanı var..
Daha Önce Bu Kadar Takılmıyordum Forumda Yeni Arkadaslar Kardeşler Dostlar Edindim bunun yanında Tabiiki Kıskanıldım..
Turkmmo.com'un Ayrıcalıklı Olmasnı Neye Bağlıyorum Biliyormusnuz..
Foruma İlgisi Olan Üye Uzman Deneme Mod Super Mod. Yönetici Admin Kim varsa hepsinin Sıcakkanlılıgına bağlıyorum..
Acayip ilgililer Yönetimdekiler Suraya bakarmısnız resmen bir sanal dergi yaptılar..
Eglencelı Koseleri Grafikerler icin olsun Metin2 private srrver kurulumu icin olsun butun yenılıkler nereden baksanız buradan cıkıyor ınanırmısınız..
Örnek ben veriym yenı bır Metin private serverı buldum Çin Serverı girdim oynadım baktım Türk yok nerde paylassam Nerde paylassam dedim
Aklıma Butun forumlarda paylasmak Geldi Ancak Diğer Forumlardaki Sıcakkanlılıgı Alamadım Ben Burdaki Kadar Bende Geldim Burada Paylastım :)
Bu Bir Örnekti sadece daha birçok şey var foruma karşı ilgime..
Gel Gelelim yeni manitalar bile bulanlar var Forumda..
Dusunebiliyormusnuz Sevgilinizi Bir FOrumda Buluyorsunuz Demekki O Kadar Samimi Bir Ortam Varki Kızlar Bile Teşrif Edebiliyor Arada Çürükler [ NamıDiğer Fakelerimiz] Çıksada :)

Herneyse bugun bir yenilik gordum ve cok cix Geldi bana cok hos Olmus Yeni anasayfadaki Facebook Ve Twitter Logomuz..
Turkmmo.com'u Gönülden Destekliyorum..
http://www.facebook.com/m2pvpserverlar
http://www.twitter.com/turkmmo
Yeni Logolarımızın Baglantıları Buralara cıkıyor

İlgisi Olan Yönetime BUrdan Teşekkürlermi Sunuyor Ve Private Server Tanıtımlarına Akıyorum :)
Görüşmek Üzere Esen Kalın Saygı Ve SevgilerimLe..

Onurcan Celep. :o

Son düzenleme:
KeNjİ;2632663' Alıntı:
Övgünüzden dolayı teşekkürü bir borç bilirim. +REP :)

Yusufum Yorumun için teşekkür ederim Admin Olmuşsun yöneticiliğini hatırlıyorum :) umarım hayrlı Olur senin için Küçük yaşında büyük işler başarıyorsun.

Bu övgü o kadar sıcakkanlı ki,her ne kadar bir sefa,bir peace gibi ilginmesem de forumla,bize bu övgüleri yapman asıl senin iyi bir yüreğe sahip olduğunu gösterir. ''Ben,sana teşekkür değil,rep değil,arkadaşlık veriyorum.'' gibi bir kavramı kavramamız ne kadar hoş..Şu küçük yaşıma rağmen bu forumda yazdığım en önemli mesajlardan biri olduğunu düşünüyor,

ve TEŞEKKÜR EDİYORUM,+Replerim sana feda..:)

Son düzenleme:
reptir meptir kıldır tüydür bırakın bunları aynı yolda cizgiden cıkmadan dewam Allah Turkmmo.com u Korusun Nazarlara Gelmesin
Kıskananlarda Çatır Çatır Çatlasın !
Master Teşekkürler Altından degerlı yorumun için guzel kardeşim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri