- Konular
- 660
- Reaksiyon Skoru
- 1,060
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 270
- MmoLira
- -22
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bu konuda size 2 şey sorucam:
1-Çalışmalarıma ekstra ekleyebileceğim bir şey var mı? (Acemi olduğumdan sadece PhotoScape kullanıyorum,bunun üzerinden yapılabilecek bir şey.)
2-Çalışmalarımda Kullanabileceğim Yazı Tipi (Bende Hepsi Bulunuyor.)
1.PhotoScape:
Photoscape üzerinden böyle bir çalışma yaptım,biraz acemiyim tabii.Ama çalışmalarım acemice,aslında adobe photoshopla başlamayı düşündüm ama bana zor geliyor işte.PhotoScape üzeri yapabileceğim başka bir çalışma var mı?
>>Orjinal Hali
>>Benim Yaptığım (Acemi) 
2.Yazı Tipi
Resmin üzerine yazı tipleri ekliyorum hepsi birbirinden güzel olsa dahi (ki abartmayalım) uymuyor nedense?
Bana önerebileceğiniz bir yazı tipi varmı?
Yardım Edenlere +Rep,Yorum Yapanlara Da + Rep..(Aynı kişinin bir ikinci mesajına yok,yararlı değilse :l03:
)
1-Çalışmalarıma ekstra ekleyebileceğim bir şey var mı? (Acemi olduğumdan sadece PhotoScape kullanıyorum,bunun üzerinden yapılabilecek bir şey.)
2-Çalışmalarımda Kullanabileceğim Yazı Tipi (Bende Hepsi Bulunuyor.)
1.PhotoScape:
Photoscape üzerinden böyle bir çalışma yaptım,biraz acemiyim tabii.Ama çalışmalarım acemice,aslında adobe photoshopla başlamayı düşündüm ama bana zor geliyor işte.PhotoScape üzeri yapabileceğim başka bir çalışma var mı?

2.Yazı Tipi
Resmin üzerine yazı tipleri ekliyorum hepsi birbirinden güzel olsa dahi (ki abartmayalım) uymuyor nedense?
Bana önerebileceğiniz bir yazı tipi varmı?Yardım Edenlere +Rep,Yorum Yapanlara Da + Rep..(Aynı kişinin bir ikinci mesajına yok,yararlı değilse :l03:
)- Katılım
- 30 May 2009
- Konular
- 140
- Reaksiyon Skoru
- 46
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Bence photoshop öğrenmeye çalış 

- Konular
- 660
- Reaksiyon Skoru
- 1,060
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 270
- MmoLira
- -22
- DevLira
- 0
Saol çok yardımcı oldun

- Konular
- 170
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Keskinlik Ve Filitre-Desen (Sonra İstediğin Bir tanesini Seç)
Ayrıca Çok güzel Çerçeveleri Var.arka ışığı Seçeceneğinden De resmi Daha güzel HÂLE Getirebilirsin.
Sana Tavsiyem ilk önce photoshop ile işini gör Sonra Photspace'den Yazı Tipiyle Yazını yaz.
ardından arka ışığıyla uğraş 6 keskinlik ver.(tavsiyem)
Ayrıca Çok güzel Çerçeveleri Var.arka ışığı Seçeceneğinden De resmi Daha güzel HÂLE Getirebilirsin.
Sana Tavsiyem ilk önce photoshop ile işini gör Sonra Photspace'den Yazı Tipiyle Yazını yaz.
ardından arka ışığıyla uğraş 6 keskinlik ver.(tavsiyem)
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)