OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Hack CF Z8game.com Fix (VIP TARZI HACK CLİENT ERROR AZ)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brkdnh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşım sizde mi sorun bizdemi cozemedim bizzde hayet iyi calısıyor sınawlarım biter bitmez bakıcam bu sorunu bi caresi warmı diye az sabredin ltf

wede ben hep ölesine emeğe saygı derim :))

emege saygı LTF

niye yayinlamiyoınuz yazimi isniize gelmedi demi
bal ginbib foruma verilen hackler z8games ajan dosyalari millet ban tesin diye koyun siz
auto ban bay bass bi moka yaramiyo e o zman niye yayinliyonnuz bu dosyayi
soylermisiniz
ya birakin milletle dalga gecmeyiş
8 tane hesap actim 1 haftada yalan +dolan dosyalar koyun millet ban yesin derdiniz o sizin ajan lar siniz iste nolocak

girmem lan bu siteye artik

yaziklar olsuın ayip yok sizde be

noldu isinize gelmedi demi mesaj birakiyom onmu bile kabul etmiyonuz lan yazikşar olsun size be ayip lan ayip milleti kandirmayin 1 haftada 8 hesap actim mesaj yaziyom kopya yönlendiriliyon flaan ne lan bu oyun mu oynuyonuzaq

yok soyle yap yok boyle yap bende calisiyo ... ee kardesim bende niye calimiyo netfrsame work onu da yukluom ban yiyiom sen niye yemiyon nasil oluyo bu is ha biri bana izah etsin ya 1 haftada sekiz hesap actim ana hesaim 4 gun önce ban yedi ya adam gibi dosya koyun yada hic koymayin adam gibi konusalim ... kizcam tabi hakliyim ne bu ya dalgami geciyonuz milletle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri