farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Varmı bole sv ya: SüpeR bu server gel!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bbrk06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaslar serverın adı warezlabsmetin dir server cok şahane bısey zırhcıya tıkladıgınızda savascı sure saman nınja dıe bır bolum gelıo nınja dersenız nınja ıtemlerı sura dersenız sura ıtemlerı gelıo yanı zırhcııda 48,54,61 ve 66 zırhları bulunmakdadır ve cennetın gozu takıları bulunmakda ce sılahcıda baslangıc ıtemınden tutun 65 ıtemlerıne kadar butun kılıclar bulunmakda sadece muho hortlak partı gb. ıtemler yok satıcıda efsun ıtemlerı pot gıbı ıtemler bulunmakda bayrak degısdırmekde var ve en onemlısı p ve g npc var,Sureklı duzenlı olarak eventler oluo gmler 7/24 onlıne herzaman onlıne gm bulabılrsınz lonca sıstemı acık ve dahada onemlısı epıc sura da bazı ıtemler ve +5 e tas basılıo ve bunları basarken kesınlıkle yakmıo ve 0 yang ısdıo herneyse fazla uzatmadan sitesi org. lu ıdı sımdı tr.gg neyse cok uzatmadan sıteye gecıyım ben.

Ana Sayfa:http://www.warezlabsmetin2.tr.gg/

Kayıt Sitesi:http://redmt2.eksenbilisim.com.tr/

İndirme Lingi:kayıt oldukdan sonra zaten gorursunuz.

Kımrızı veya mavı bayrak olmanız sızın ıcın daha ıyı olur benım adım Injen orda sadece Userım sadece serverı begendıgım ıcın tasarım yapıorum Lonca kendı Loncam adı ArmyOfHeaveN Hepınızı oyuna beklıyorum Kırmızı bayrakdayım unudmadan , sızden + rep ısdemıorum ama lutfen bu serverı daha cok ınsanın gormesı ıcın bı yorum yapmayı cok gormeyın lutfen!Server Super gelmeyen kacırır Server=1Numara:ka19::ka19:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri