HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
SLm arkadaşlar,
İlk Başta şöyle bir terimleme yaparsak şimdiki pvplerin çoğu aynı şeylerden ibaret..
Hal bu olunca istediğim pvp'yi aradığım sitelerde vb. yerlerde bulamıyorum Son çareyi konu açmada buldum.Şöyle bir pvp istiyorum :
-Çelik,Kraliyet +70 Silahları Npc'de olmasın.
-P npcsi Olsun.
-Hile koruması mümkünse(yoksa oyunun tadı kalmıyor malesef
).
-DropLar %1000 veya %750 olursa güzel olur.
-Efsun oranları abartılmasın(örneğin 5k hp %25 yari insan vs. bunlar gibi olmasın)
-Belirli eventler şart değil.
-Buz zindanı 2.katı aktif olursa güzel olur.
-altın şans parası,kritik-delici isabet,Tecrübe yüzüğü Npc'de mutluka olsun.
-Demirci Yakmasın İtem istemesin.
Kısacası Orta Zorluk seviyesinde Emek Serveri Ve Hemen kapanan sürekli reboot atılan bi pvp olmasın..
Arzularım bunlar..Eğer BöyLe bir server biliyor iseniz Lütfen paylaşırmısınıZ..?
İlk Başta şöyle bir terimleme yaparsak şimdiki pvplerin çoğu aynı şeylerden ibaret..
Hal bu olunca istediğim pvp'yi aradığım sitelerde vb. yerlerde bulamıyorum Son çareyi konu açmada buldum.Şöyle bir pvp istiyorum :
-Çelik,Kraliyet +70 Silahları Npc'de olmasın.
-P npcsi Olsun.
-Hile koruması mümkünse(yoksa oyunun tadı kalmıyor malesef
).-DropLar %1000 veya %750 olursa güzel olur.
-Efsun oranları abartılmasın(örneğin 5k hp %25 yari insan vs. bunlar gibi olmasın)
-Belirli eventler şart değil.
-Buz zindanı 2.katı aktif olursa güzel olur.
-altın şans parası,kritik-delici isabet,Tecrübe yüzüğü Npc'de mutluka olsun.
-Demirci Yakmasın İtem istemesin.
Kısacası Orta Zorluk seviyesinde Emek Serveri Ve Hemen kapanan sürekli reboot atılan bi pvp olmasın..
Arzularım bunlar..Eğer BöyLe bir server biliyor iseniz Lütfen paylaşırmısınıZ..?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)