Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
arkadaslar ben pek dikkat etmemistim ama oyunda bu vote olayları falan varmış yeni fark ettim ve anlatıma geciyorum
yine restle yine değişsin yine aL
Bu uygulama gecen ayın 15 inde baslamıs ama forumda falan hic göremedim. Ocağın 15 ine kadar vaktiniz war yani bi 38 gününüz falan var. Günde 2250 GP 10 Günde 22.500 GP eder.38 Günde İse 88.500 GP he şimdi bazı arkadaslarımız '' Ben bununla 2 saat ugraşamam oyundan kasarım dha iyi'' diyecekler. O düşünceyede saygımız var fakat extradan bişeyler gelsin istemezmisin? sonucta 10 oyunda kazanacagını 2-3 tıkda kazanacaksın
KOD bulmak icin sabah erkenden kalktım ve aldıım ss'yi sizlerle paylasıyorum..Bu arada face acık kalmıs fark etmedim neyse sorun olmaz sanırım....
15 ARALIK 2010 Saat 00:04 Resim güncellendi...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
tıklıyoruz ve önümüze bi KOD gelecek o kodu kopyalayıp
bu adresteki yere yapıstıyırouz ve butona tıklayarak 750 GP mizi alıyoruz. Şimdi günde 3 defa alma hakkınız war fakat farklı İP'lerden , onunda çözümünü buldum modemi restle İP değişsin bi daha aL
yine restle yine değişsin yine aL
Bu uygulama gecen ayın 15 inde baslamıs ama forumda falan hic göremedim. Ocağın 15 ine kadar vaktiniz war yani bi 38 gününüz falan var. Günde 2250 GP 10 Günde 22.500 GP eder.38 Günde İse 88.500 GP he şimdi bazı arkadaslarımız '' Ben bununla 2 saat ugraşamam oyundan kasarım dha iyi'' diyecekler. O düşünceyede saygımız var fakat extradan bişeyler gelsin istemezmisin? sonucta 10 oyunda kazanacagını 2-3 tıkda kazanacaksın
KOD bulmak icin sabah erkenden kalktım ve aldıım ss'yi sizlerle paylasıyorum..Bu arada face acık kalmıs fark etmedim neyse sorun olmaz sanırım....
15 ARALIK 2010 Saat 00:04 Resim güncellendi...
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)