romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

pvp serverime gm arıyorum bakın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yuktoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 787

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

• Adınız : Ahmet
• Soyadınız : KURT
• Yaşınız : 16 (yaşın sorun çıkaracağını sanmıyorum , Atalarımızın tabiriyle AKIL YAŞTA DEĞİL, BAŞTADIR.)
• Yaşadığınız Yer : Malatya
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 4 kere kendi serverimi kurdum ve 5.sini ise hazırlıyorum.3-4 hamachi serverede GM lik yaptım ve 1 kerede vps servere GM lik yaptım.
• Günlük Online Süreniz : Hafta içi 8-9 saat Hafta sonu ise 12-13 saat açık olurum.
• Özellikleriniz : Pack işinden çok iyi anlıyorum serverde Türkçeleştirme gibi uzun işleri yapmanızda yardımcı olabilirim.Sadece pack değil navicat ve filezilla programlarınıda fazlasıyla biliyorum. Her türlü konuda yeterince bilgiye ve tecrübeye sahibim ve her konuda size yardımcı olabilirim.Ayrıca userlerle ilgiliyimdir (ama kuralların dışına çıkmayacak şekilde) ve userlerin dilinden çok iyi anlarım. Yazmadığım bir çok şey var.Fazla uzatmak istemedim kısacası her türlü şeyi yapabilirim bilmesem bile öğrenmek 10 dakikamı alır.Hem Bilmemek Ayıp Değil Öğrenmemek Ayıptır.
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : Msn'yi fazla kullanmam Hamachi tercihimdir.Eğer görüşmek istersen Ağ adı : By Hamlet ; Şifre : 159
•Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri :Kendi serverimin isimleri hep aynı oldu HeLLFeVeR Mt2, GM lik yaptığım hamachi serverler Fight Mt2, Mekan Mt2, Blue Mt2 Gm olduğum vps server ise Asp Yt2 dir. GM lik resimleri fazlasıyla var emin olmak isterseniz gösterebilirim.

Son düzenleme:
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri