InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Azgın Parsın Gücü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ertekin6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

ertekin6

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
70
MmoLira
15
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Karahana yeni başlayanlar icin söylüyorum !!Arkadaşlar karahana eğer yeni başladıysanız bence ilk önce pars olun.Niyesini hemen söyleyeyim çünkü karahanın daha çok oynayanı olması için uğraşıyoruz.Nyse biz konumuza devam edelim; parsı secersek daha cobuk lwl atlıyoruz cünkü parsın mızrakları güçlü ilk önce uzun mızrak olun pars olursanız ve paldır küldür kesin adamları mesela ben uzun mızraklar 2 lwlken bile goblinlere tek atıodm. Bölge sawaşlarına eğer pars kavimi daha çok kişi ile gireblirse biz bütün sawaşları kazanırız çünkü saat10du ben bölgeyi fethet savaşına girdim ama sadece 3kişi ile sawaştık ve ben 30cesaret puanı kazandım .we ben bu yüzden pars kavimini seçtim ve pars kaviminden sadece gök kavimine geçiş yaparım...:)Aaa bunuda söyleyeyim bu yazı kesinlikle alıntı deildir eğer bu yazıyı kopyalayanlar olursa lütfen alıntı olduğunu yazmasını rica ederim.....İYİ AkŞAMLAR

Son düzenleme:
arkadaşlar yorum bkliyorum

Karahana yeni başlayanlar icin söylüyorum !!Arkadaşlar karahana eğer yeni başladıysanız bence ilk önce pars olun.Niyesini hemen söyleyeyim çünkü karahanın daha çok oynayanı olması için uğraşıyoruz.Nyse biz konumuza devam edelim; parsı secersek daha cobuk lwl atlıyoruz cünkü parsın mızrakları güçlü ilk önce uzun mızrak olun pars olursanız ve paldır küldür kesin adamları mesela ben uzun mızraklar 2 lwlken bile goblinlere tek atıodm. Bölge sawaşlarına eğer pars kavimi daha çok kişi ile gireblirse biz bütün sawaşları kazanırız çünkü saat10du ben bölgeyi fethet savaşına girdim ama sadece 3kişi ile sawaştık ve ben 30cesaret puanı kazandım .we ben bu yüzden pars kavimini seçtim ve pars kaviminden sadece gök kavimine geçiş yaparım...:)Aaa bunuda söyleyeyim bu yazı kesinlikle alıntı deildir eğer bu yazıyı kopyalayanlar olursa lütfen alıntı olduğunu yazmasını rica ederim.....İYİ AkŞAMLAR

Şu kavim iyi Şu kavim kötü diye bi tespit çok yanlış.Her kavimin kendine has özellikleri var.Lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım.

Çılgınplayer haklısın eğer parslar daha iyi olsaydı oyunda ejder veya yılan diye bi kavram olmazdı herkes parsa geçerdi.

Her kavim eşittir ve gökkavimin tek özelliği kıyafetlerinin farklı olması ve sadece +U1 lerin girebilmesidir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri