farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Kronos Metin2 - Açıldı !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan laz_gokhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 930

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Merhaba Arkadaşlar...

Seviyeli bir oyun sizi bekliyor. Oyunda daha geliştirmeler tamamlanmadı ama tamamlandığında tüm database pack hepsi türkçe olacak. Kullanıcılara her zaman destek olan gm mevcut.

Kurallarımız;

-Kesinlikle küfür kabul edilmez.
-Rahatsız edici hareketler kabul edilmez.
-Ks gibi olumsuz davranışlar kabul edilmez.
-Tahrik edici sinirlendirici sözler sarfedenler kabul edilmez.
-Şeyini çıkartacak derecede item satışı yapılmayacak.(yani millet artık buna bağış diyor ben dürüstçe satış diyorum. Parayı veren düdüğü çalar yok herkes hakkı ile oynayacak.)
-Bug hile gibi oyunu olumsuz etkileyecek bir program tespiti ile oyuncu banlanmaz. Geri dönemeyecek şekilde tüm hesapları silinir.

Oyunu tanıtana kadar yalakalık , belli kullanıcı sayısına gelince oyun boş bırakılmayacak ve herkese destek verilecek.

Herşeyden önemlisi sürekli geliştirilen server beta olarak kurulmuştur. Ara ara çalışmalar ve yeni özellikler için 1 er saat ile kapatılabilir. Bunun için biraz anlayış göstermenizi diliyorum.

Oyun oldukça uzun ömürlüdür. Ben ölene dek server her koşulda açık kalacak.

Server özellikleri ;

8 çekirdek
8 Gb 1033 mhz ram
10 Gigabit kesintisiz hat

Panelimiz tam anlamıyla geliştirilmedi. Tamamlandığında hiçbir yerde görmediğiniz panel ile karşınızda olacağız.

47 lvl başlangıç
45 lvl a kadar olan itemler +9 ve 500k para ile başlanıyor.

Oyun çok zor değil 1 saatte 2. kat vs de 75 e çıkılabilir.

NPC lerde 65 ve üzeri itemler yoktur. Oyunda herkes hakkı ile item yapar. Güçlü ve güçsüz farkı belli olur.

Server yeni açılmıştır üye görmezseniz şaşırmayın :)

Web sitesi : www.kronosmetin2.co.cc
Göremeyenler için : www . kronosmetin2 . co . cc (noktaları birleştirin)

iyi oyunlar herkesi bekleriz.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri