[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Lutfen yardim edin 1 aydir ugrasiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasanilikhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 382

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaslar sorunum Su Mc ile herhangi bir cafeden girince sorun yok oyuna gayet giriyor fakat 2010 client exe ile girince karekter ekranında karekteri secip enter basınca oyundan atıyor sayamadıgım bircok root ve locale dosyalarını denedim yine aynı bircok pvpnin clientleri ile denedim yine aynı ama bu denedigim 2010 client olsun eskiler olsun root locale dosyalarını kendi pcden girince sorun yok gayet gusel bir şekilde giriş yapıyor ama dışardan biri girmeye kalktıgında bu dosyalarla oyundan atıyor 1 aydır ugrasıyorum neyi denediysem olmadı servere çift çekirdek işlemci 1 gb ram vermisim

lütfenn yardımm edinn yardımcı olana simdiden +++++++++Rep

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hani Nerde Bu Sitenin Moderatörleri Bu Sekildemi Yönetiyorsunuz Soru Cevap Bölümünü 2 gündür Konuyu Açmışım Daha Henuz Bir Kişi Bile Bişey Yazmamış Burası paylaşma Forumu İse Herkes Bildigini Yazmalı Bence Alman Sitelerinden Aldıgınız Bilgilerle Gelip Burada Boy Göstermeyin Alıntı Deyin Link Verirdim Ama Neyse Bosverin Halbuki Ben Bu Forumu Kaliteli Paylaşımcı Biliyordum Demekki işinize Gelmiyor Bazı Şeyler....

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri