xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

ban ıtırazı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan intikam0069
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 327
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

sayın gm carım 30 gunluk ban yemıs sebebını az oncekı ss den gordum ama oyunda sureklı bana bulasan yargıc adlı sahıs nsl yaptıysa buyuk ıhtımal photo shop tur
cocuk degılım ve kufur edecek kdr duusk sevıyede kıslıgım yok benı tanıyanlar bılır o ss de bır terslık var lutfen bu konuyla ılgılenın cevremdekılere ben en ufak kaba kelıme bıle sarf etmıyorumkı kalmıskı aıle degerlerıne mı kufur edecegım vede yargıc denen sahıs bır oyun ııcn bu kdr caba sarfedıp bu ss yı nsl ayarladıysa bılmıorum ama dedıdıgm gıbı ben reel dede kufuru sevmeyen kısıyım kalmıskı oyunda mıllete kufur edecek degılım eger ısınızı tam anlamıyla yapacaksanız o ss yı ıyıce ınceleyın yahu kım kıme slm werdıkten sonra kufur eder ?? bakın dıkkatınızı cekeyım yargıc dene cocuk carımı banlatmaya ugrasıordu o ss de m de yargıc ında adı var bunları goz onunde bulundurun lutfen şimdiden tsk ler:mad:

yahu hangı mantık bunu kabullenır karsıdakı slm verıor kufurden sonra efendım dıye cvp verılıor mantıklı dusunun su olayı o kufur yazısına bakın normal yazıya tam oalrak benzemıor bıle kufur ettıkten sonra vede bugun bırısını gordum kıızlda ss alamadım 4 x kullanıordu vıdeo acık dıye uyarmak ıstedım benı banlatırsan bende senı 30 gun banatırım dedı ıyıde hılem yok nsl banlatacaksın dedım ben yaparım dedı yanı bu oyunda haksız yere adam banlatmak bu kadar basıtsew bırakalım bosuna emek ve para harcamayalım !!

server : venüs car adı : eXTaCyy tarih: 04 aralık 2010
30 gunluk ban verılmıs ama dedıgım gıbı llütfen gönderilen ss yi inceleyin ki bu tür tehdit alıorum oyunda ben küfür edecek kadar aciz değilim ilgilendiğiniz için şimdiden tşk ler

ss i inceledim büyük ihtimal photoshop dedikleri çok mantıklı kim küfürün arkasından efendim diye cvp verir ki ? Ayrıca buna bende şahidim tehtit aldıgına arkadaşı tanımam etmem slm alıp veririrz o kadar ancak photoshop dan anlayan birisi incelerse daha yararlı olacagına eminim. Kimse Allah ın slm ını alıp da karşılık olarak küfür etmez ettikten sonra efendim diye cvp vermez çok ucuz bi şaşırtmaca bu bence g.olsun sana arkadaşım yetkililer umarım işi çözerler bu photoshop bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri