kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Benim Biricik Charım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kankaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kankaa

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
79
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 1 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Server:Kilikya
Krallık:Jinno
Nick:Bende Kalsın
lwl:+80
Itemler:+8 çelik +7 yarı insan +9 beyaz altın bilezik +9Hayalet Maske Başlığ +9abanoz küpe +9 sersemlık bağışılı şahin ve dahası.... 800 hpli %10 kritikli %8 sersemletmeli vb. daha çok var ayakkabı %10 delcic %5 kritikli 800 hpli vb... kolye

Burda Saydığım Itemlerın Hepsi Full Efsunlu Ama Tüm Efsunları Saymaya kalksam yarına biter konu hayal edemediğiniz kadar efsun var.

Skıller:Güçlü beden P\Ruh vurusu P\Şiddetli Vuruş G9\Güçlü Vuruş G7

Nasıl Oluyo Böyle Charlar diyip Hile aramayın Arkdaşlar Şehirde Boş Boş dolanıp ona buna serbset açıp wsden baska bişey yapmayan tiplere bakmayın en gıcık oldugum tıplerdır Süreklı kaslın düşen ıtemlerı satın paranız olur lwl alırsınız Bende Düşük lwlken nasıl oluyor bunlar diye hile aradım ama o zaman bi abim bana tek yol kasılmak dedi ve o gunden bu gune kasılarak bu ıtemlerı ve skılerı yaptım sizde kasılmaya başlayın.EEE daha ne duruyorsunuz hadi kapayında kasılın ;);););););););)

Arkadaşlar ss koy diyosunuz ama burası forum sitesi olduğu gibi hile yayınlayan bir site charımı riske atmak istemiyorum.O perfect sadece Gmlerde olur diyen arkadaş bence sen oyunu bırak hiç girişme oynamaya

Son düzenleme:
bence yalan... SS leri koy da görelim

Vahşi35 herkese böle ön yargılı konuşman gerekmiyor.Hemen ortalıkda yalan havası estirmek bence yanlış kardeşim bencede ssleri koy ondan sonra gerçek ortaya çıkar.

yalan atmıs tutmussun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri