HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler bakin Perfect skiller tam surumde olur yani usa , uk , cin serveri gibi serverlarda turk serveri ise beta versiondur bunda 80 lwl itemleri buz zindani perfect skiller gibi bagzi ozellikler yoktur bide +5 taşlar yok.
ya bırak git yavaş salla cocuklari almıssınız foruma kafalarına göre zaman gecirmek icin okdan boktan seyler yaziorlar
1-Öncelikle ıtemlerın resmini koysam dahi tek bir ıtemımın bonusundan beni bulurlar
2-Arkdaşım sen hala perfect masterın sadece Gm'lerde olucağını düşünüyorsan bi girde oyuna diğer serverları demiyorum sadece Alesta 1-2 +80 e bak bakım perfecti varmı yok mu?
3-Çoluk çocuk dediğin işte senin gibi konuşanlar arkadaşım ben senin yaşın kadar Metin2 oynadım eğer oyundan çakmıyorsan ve bişey yapamıyorsan o beni ilgilendirmez
İyi Oyunlar..
2-Arkdaşım sen hala perfect masterın sadece Gm'lerde olucağını düşünüyorsan bi girde oyuna diğer serverları demiyorum sadece Alesta 1-2 +80 e bak bakım perfecti varmı yok mu?
3-Çoluk çocuk dediğin işte senin gibi konuşanlar arkadaşım ben senin yaşın kadar Metin2 oynadım eğer oyundan çakmıyorsan ve bişey yapamıyorsan o beni ilgilendirmez
İyi Oyunlar..