- Konular
- 41
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
M2 yaklaşık 10-11 aydır oynuyorum Birçok çarım oldu Ama hep bıraktım 42 40 49 en sonuncusu 63 dü +9 aslan katledenim vardı çok mutluydum ama birgün soyuldum ve 2 gün sonra sınıftan arkadaşım geldi dediki " Buğra Biliyomusun m2 +9 aslan katleden aldım hemde 0 yang a" dedi..Ben de çocuğa fırladım türkçe dersinde de dövdüm öğretmenimiz bişi demedim ama..Ben de metin2 ye ara verdim Ve kaosa başladım oynayalı 2 hafta oluyor ama kasarken çok sıkılıyorum..Lvi daha 34 Ama 2 haftaya göre itemleri iyi..Bu çarı 66 lv yapma gibi bir hedefim de var..İşte Çarımdan ssler resimler küçük oldu oyüzden altına da yazdım
Dolunay +9: Ort 8 Beceri 4 ; +3 Savaşçı +2 Öldürücü (kaosta iyi bi dolunay bi tek bunu buldum..Zihinsel olduğum için gayet iyi)
ÖLümcül PLaka Zırh +9 : Hız Taşı +2, Yaşam Taşı +1
Demir Kask +8
Savaş Kalkanı +9
Gümüş Bilezik +9
Tahta Kolye +7 (%4 Çift el Savunma)
Bakır Küpe +6
Deri Ayakkabı +1 : Max. Hp +500
Abonoz Kolye +4 : Max. Hp +500
Abonoz Küpe +8
Demir Kask +7 (yedek)
Buda Şimdi ki Halim
Dolunay Kılıcı +9 : Ort -3 Beceri +3,+4 Soğutma +2 Kavrama
sslerde bir oynama yapmadım..Çünkü daha o kadar alçalmadım
Yorum yaparsanız da sevinirim..Çar takas olur veya satılır itemler de tek tek satılır AMA antalya da yüzyüze olmak şartı ile..Zaten Çarı satıcaksam Ona tel. veririm 7 gün boyunca bekleyebilir(şehirdışından gelicekse) (
Dolunay +9: Ort 8 Beceri 4 ; +3 Savaşçı +2 Öldürücü (kaosta iyi bi dolunay bi tek bunu buldum..Zihinsel olduğum için gayet iyi)
ÖLümcül PLaka Zırh +9 : Hız Taşı +2, Yaşam Taşı +1
Demir Kask +8
Savaş Kalkanı +9
Gümüş Bilezik +9
Tahta Kolye +7 (%4 Çift el Savunma)
Bakır Küpe +6
Deri Ayakkabı +1 : Max. Hp +500
Abonoz Kolye +4 : Max. Hp +500
Abonoz Küpe +8
Demir Kask +7 (yedek)
Buda Şimdi ki Halim
Dolunay Kılıcı +9 : Ort -3 Beceri +3,+4 Soğutma +2 Kavrama
sslerde bir oynama yapmadım..Çünkü daha o kadar alçalmadım
Yorum yaparsanız da sevinirim..Çar takas olur veya satılır itemler de tek tek satılır AMA antalya da yüzyüze olmak şartı ile..Zaten Çarı satıcaksam Ona tel. veririm 7 gün boyunca bekleyebilir(şehirdışından gelicekse) (
Hedeflerim :
• Hp Şuan 8200 Bi 10k Yapmak istiyorum ama Daha 34 lvim
• 45 Lv Olunca +8 Kanlı Kılıç Deniyeceğim..
• Paramı Fazla Harcamaktan yana değilim ama arada Küçük Lvlere bi 10m felan verince çok seviniyorlar o yüzden hoşuma gidiyor..
• Zihinsel Olmamın Nedeni 50 den Sonra Çok kolay kasılacağımı ama 50 ye kadar da zorlanacağımı bilmem..Sonuçta 50 ye Kadar Bedensel Çok daha iyi Kasıyor Sebebi ise So..50 den Sonra Ö.Zindanı oLduğu için Bedensel fazla dayanmıyor..
• Bu Lv de Güçlü Beden İle Defansım 450 ye Dayanıyor..+60 veya +50 için Sabırsılanıyorum Ve En iyi Rekorum 38 Lv bi Surayı Yatırmaktı..
• Çarlarımın Hepsinde Ep var Hepsinde Saç stili ve bilet de var ama Bunu Daha saç stili almadım çünkü Vazgeçme ihtimali de var..Örneğin ; Artemiste Saçımı yaptım Alestaya Geçmek Zorunda Kaldım 63 ün Saçını Yaptım Soyuldu,Sonra Alestada bi çara Daha 15 Lv ken Saç yaptırdım Ama Arkadaşlarım için Kaosa Başladım..Dolasıyla 50 den Önce Yaptırmam..
Umarım Her konuda Görüşlerinizi bildirirsiniz küfür etmenize gerekçe yok Zaten edince Ben umursamıyorum sadece sizin küçük düşmenize gülüyorum
Lütfen Birşeyler Söylemeden Önce düşünün..Herkese İyi oyunLar..İyi Eğlenceler
• 45 Lv Olunca +8 Kanlı Kılıç Deniyeceğim..
• Paramı Fazla Harcamaktan yana değilim ama arada Küçük Lvlere bi 10m felan verince çok seviniyorlar o yüzden hoşuma gidiyor..
• Zihinsel Olmamın Nedeni 50 den Sonra Çok kolay kasılacağımı ama 50 ye kadar da zorlanacağımı bilmem..Sonuçta 50 ye Kadar Bedensel Çok daha iyi Kasıyor Sebebi ise So..50 den Sonra Ö.Zindanı oLduğu için Bedensel fazla dayanmıyor..
• Bu Lv de Güçlü Beden İle Defansım 450 ye Dayanıyor..+60 veya +50 için Sabırsılanıyorum Ve En iyi Rekorum 38 Lv bi Surayı Yatırmaktı..
• Çarlarımın Hepsinde Ep var Hepsinde Saç stili ve bilet de var ama Bunu Daha saç stili almadım çünkü Vazgeçme ihtimali de var..Örneğin ; Artemiste Saçımı yaptım Alestaya Geçmek Zorunda Kaldım 63 ün Saçını Yaptım Soyuldu,Sonra Alestada bi çara Daha 15 Lv ken Saç yaptırdım Ama Arkadaşlarım için Kaosa Başladım..Dolasıyla 50 den Önce Yaptırmam..
Umarım Her konuda Görüşlerinizi bildirirsiniz küfür etmenize gerekçe yok Zaten edince Ben umursamıyorum sadece sizin küçük düşmenize gülüyorum
Lütfen Birşeyler Söylemeden Önce düşünün..Herkese İyi oyunLar..İyi Eğlenceler
Son düzenleme:
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
süpermiş xD banada bi tane çar verirmsin ? 

- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bu arada msnm guard_of_cyber@msn.com bi tane çar verirsen sevinirm 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)