Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Şaman Kullanım Klavuzu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aselya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aselya

Level 2
Üye
Konular
18
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar önce şamanların ne takması gerektiğinden bahsedeceğim
1.Zırh:
Evet Şimdi Bakın Arkadaşlar 1 lwl bir şaman açın 26 lwl e kdr ezik itemlerle kasın.
26 lwl e gelince 2.köydeki seyyar satıcının yanına gidip 2 grup 2 grup jo-hwan(adını unuttum ama sanırım bu)lardan kesin mutlaka 30 dakka içinde bir değerli taş çıkacaktır.Aynı işleme devam edin bi 30 dakka sonra bi adet daha çıkacaktır.Şimdi lonca demircisi ZIRHCI STANTON a gidin ve Sevgi elbisesine +5 basın.Daha sonra +sız başlangıç el kitabı 2 adet bulup aynı zırhcıda +6 basın.+6 dan +7 ye 2 adet örümcek gözü we 1 adet kılçık bulup ZIRHCI STANTON da +7 e basın +7 de kalsın
2.Çan:
Evet şimdi bakın arkadaşlar 26 lwl zırhını taktıktan sonra elimize +6 altın çan yada +6 gümüş çan bulup takın yelpazeyi asla tavsiye etmem çünkü yelpaze WS'ler içindir
3.Yelpaze:
Evet arkadaşlar bakın şimdi yelpazeler nerelerde kullanılır:
b).yelpaze Ws lerde kullanılır Çünkü:
büyülü saldırı hasarı çok yüksektir şamanlarda zaten büyüleriyle meşhurlar onun için mutlaka ws lerde yelpaze kullanın.
a).Yelpazeler gruplarda kullanılır Çünkü:
dediğim gibi büyülü saldırı hasarı yüksektir 26 lwl şamanda kritigi m2 m3 se direk gruba alınır.Gruplarda yelpaze takın ki büyüleriniz Etkileyici olsun.
4.Kalkan:21 lwl e kdr +6 savas kalkanı 21 lwlden sonra +7 beşgen bulup 41 lwl e kdr kullanın inanın çok güzel defansınız olacaktır
5.Kask:+7 kekiş şapkası yada +6 +5 anka şapka işimizi görür
6.bilezik:Şamanlar için asla Gümüş bileziği TAvsiye etmem Çünkü şamanların Hp ye çok ihtayaçları yoktur gümüş bilezik yerine yeşimtaşı bilezik +6 +7 bulursanız güzel olur yada altın bilezik +7 gibi Ama eğer +8 +9 gümüşünüz varsa Takın Çünkü 700 we 1200 hp yabana atılcak bi hp deil.
7.Kolye:Tavsiyem altın kolye bulun HPl i olsun yada sersemletmeli eğer 500 hpli bir altın kolye bulursunuz çok işimize yarar yada %8 sersemletmeli bir altın kolye olursa gerçekten tam anlamında bir şamansınızdır.
8.Küpe:Altın küpe Tavsiyemdir Çünkü zekalıdır +6 altın küpe 7 zeka werir +9 u ise 15 zeka werir 15 zakalı bir altın küpe en az 10m eder Tüm karekterler için zaklı itemler vazgeçilmezdir
Gelelim Skill Sıralamasına Anlatımlı
Ejdarha Gücü Klavuzu:
evet arkadaşalar 6 skilimiz bulunmaktadır.Bunlardan 3ü Yardım amaçlı diğer 3ü ise saldırı amaçlıdır.Eğer Benim 70 75 lwl şaman olsun istiyorsanız Skillerimiz Böyle Sıralamalıyız:
1.Ejderha Yardımı
2.Kutsama
3.Yansıtma
4.Ejderha atışı
5.Uçan Tılsım
6.Ejderha kükremesi
Eğer Ben ws atcam 40 lwl olup ws atarım diyorsanız:
1.Ejderha Atışı
2.uçan tılsım
3.Ejderha kükremesi
4.Ejderha Yardımı
5.Kutsama
6.Yansıtma
Bu Skiller Göre Statü Dağıtıma geleim şimdi
Eğer /5 lwl şamanım olsun istiyorsanız ve kritiği çok güçlü olsun Statlarımızı Bu şekilde Wermeliyiz:
2 SP 1 HP
Neden mi SP ye verioz Ne kdr Sp ye werirsek Krtiğimiz o Kadar Artar Eğer Sp fUllenirse wede Ejderha Yardımımız m3 m4 ise en az 35 kritiğimiz olur
SP fullandikten sonra:
2HP 1 Dex
HP fullandikten sonra:
2 Dex 1 Str
Yani anlayacağınız 1 ayda 75 lwl şaman yapmak istiyorsanız werdiğim Taktikleri Uygulayın
Şimdi Ben ws Atmak istiyorum diorsanız Statlarmızı şöyle wermeliyiz:
2 HP 1 STR
Hp fullandikten sonra:
2 STR 1 SP
STR fullandikten sonra:
2 SP 1 DEX
İyileştirme Klavuzumuz:
Evet Arkadaşlar İyileştirmeci Bir şaman Olursanız Ws de Kimse Sizi Yatıramaz
Çünkü Hp werme Skiliniz war Şimdi Ben 1 ayda 65 lwl bi iyileştirmeci şaman kasmak istiyorum diorsanız Skilleriniz Söle Wermelisiniz
1.İyileştirme
2.Hız
3.Güç Yardımı
4.Şimşek pençesi
5.Şimşek Duvarı
6.Şimşek Klanı
Evet Arkadaşlar İyeltirmeyi Master Yaparsanız m1 iken 834-1040 Hp werior m2 iken 1050-1325 Hp werior m3 iken 1500-1900 werior m4 iken 1750 2250 werior m5 iken 2500-3000 werior m6 iken 3150-4000 werior m7 iken 4000-5000 werior m8 iken 5000-6350 werior m9 iken 6670-8500 werior m10 iken 9000-12000 werior Grand olduğu zaman 15000 hp werior Prefect oldugu zaman 23000 werior Yani m5 bir iyileştirme skiliniz oldugunda sizi hiç kimse yatıramaz
Şimdi gelelim Stat Dağılımına:
2SP 1 HP
SP fullendiğinde:
2HP 1 STR
HP fullendiğinde:
2 STR 1 DEX şeklinde gidilmelidir

Evet Arkadaşlar Umarım Yardımcı olmuşumdur 81 lwl şamanım war Alestada Ejderha gücü eğitimli Asena da ise 75 lwl iyileştirmeci şamanım war
Eğer Beğendiyseniz +ReP Beğenmediyseniz Emeğe Saygı PLS.....
KESİNLİKLE ALINTI DEİLDİR KENDİ EMEĞİMDİR
ALTINTI YAPMAM ALINTI YAPANIDA SEVMEM.....

SaBiT PlS.....

''Şamanlar için asla Gümüş bileziği TAvsiye etmem Çünkü şamanların Hp ye çok ihtayaçları yoktur''

Yanılıyorsun.Gümüş Bilezik Şamanın her zaman işine yarar.Evet eğer işimize yarayan bir bilezik bulunursa Gümüşü takmamalıyız ama kasılırkende vs deyken de elimize avantaj sağlar.

süper olmus kardes benimde artık bi samanım var 54 lwl :D iyilestirmeci :D

skiller 1 kükreme 2ejderatışı 3uçantılsım 4ejderyardımı 5 kutsama 6yansıtma

cok tesekkurler bilgiler icin. cok yardimci olacak bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri