Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Lütfen İçeri Girin ( server hacklıyabilenler )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CooLee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 182

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Benim Burda Yapıcağım Milletin Emeğiyle OynamaK deqiL veya emeğini çalmak değil geçende hamachim wardı adamın teki Server Hacked yazıyordu bende kesin yardımcı Gm yazıyodur dur bi bakim dedim baktım yok oyunda bile değilmiş sonra başladı Server Hacked scripx Hahahahah diyoR sonra o kadar çok metin indirdik bilgisayarım çok kastı aşırı derecede dondu virtualı kapatıcaktım tam kapatıyorken sw kapandı girim dedim sonra virtualda bi ton yazı daha da girmiyo sw çöktü bunu anladım ve bu adam 2 gün Sonra Sw Kurmuş bnm tek dileğim bana onu yaşattığını kendisine yaşatmak istiyorum sadece o kişi için diğer kişileri hiç emeklerini almicam sadece scripx denen o adi herifin sw sini yıkıCam bana ulaşmak için

hamachiden

In TeaM

Şifresi 123

ee Tabi Dersiniz Bu KarşılıkSız Olmaz Diye bende O isteyenlere karşılık birazdan kurucağım sw de onu TL Yapaıcağım + Edit wereceğim

ve Karşılık İstemeyenlere Kardeşim Al hackle diyenlerede sağolsun

Lütfen Size Yemin EDİP aNT İçiyorum Ki Sadece scripx denen kişiyi hacklicam başka kimseyi hacklamicam yardımcı olursanız çok sevinirim gözlerim In TeaM a katılanlara =(((

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri