xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Admin Bakarmısın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan atal222
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 492
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atal222

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
20
Reaksiyon Skoru
14
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
79
MmoLira
4
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ya Admin Bey Dün Akşam Konuya Bakmıştım Yemin Ederimki Numaram #266 Olarak Gözüküyordu Ve Numaramı #266 olarak kaydettim ama şimdi girince #259 du :(

Son düzenleme:
yanlıs görmüs olmayasın kimse degisiklik yapmaz bak numaranı gördünmü deki diyelim katılmak istiyorum 24 numarayım mesela :) numaran belli olur ozmn

Ya Yemin Ederim Doğru Gördüm #266 Yazıyordu Orda Hatta İnşallah Çıkar İnşallah Çıkar Diye Not Defterine Numaramı Kaydetmiştim :(

Ya Admin Bey Dün Akşam Konuya Bakmıştım Yemin Ederimki Numaram #266 Olarak Gözüküyordu Ve Numaramı #266 olarak kaydettim ama şimdi girince #259 du :(

Konu altına 1 den fazla mesaj yazanlar vardı. Onların mesajları çekiliş yapılmadan önce silindiği için numaralarınızda değişiklik olmuştur.

Kaldıki bunu sonuçların açıklandığı konuyada yazdım

Normal şartlarda konu altına 1 den fazla mesaj yazan arkadaşları diskalifiye edecektik ve -500.000 rep verecektik. Fakat 1. yılımız şerefine bu arkadaşların fazla mesajlarını sildik ve ceza vermedik. Silinen mesajlar sebebiyle numaranız değişmiş olabilir. Numaranızı kontrol etmek için katılım konusuna bakabilirsiniz.

Yaa Off Farkında Değildim Başka Mesaj Attığımın Başka Çözüm Yokmu ? :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri