Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaslar bu konu daha önce 1-2 defa açılmıştı biliyorum ama konuyu okuyanlar ya üye olamıyorlardı yada tavsiye veremiyorlardı benim bu konuyu acmamım amacı bu oyunlara milletin para yatırarak israile destek vermemeleri ve masum insanların hayatına kast etmemeleri arkadaslar öncelikle sunu acikliyim >bizim bu oyuna yatırdıgımız paralar (Knight Online-Warrock vs. K2network oyunları) israile gidiyor ve israil her ay milyonlarca para kazanıyor bizim sayemizde ve onların para kazanması bir insanın hayatına sebeb oluyor her zaman bu yüzden lütfen oyunlara para yatırmayalım ve bu tür yöntemlerle kazanalım evet arkadaslar bu sitede sistem şu şekilde işliyor bu siteye üye oluyoruz ondan sonra siteyi tavsiye ettikçe yani o siteye üye kazandırdıkça biz bu kredi-oyun parası vs. kazanıyoruz.
Örn: warrock:1200 g1 credisi için (9) üye kazandırmamız lazım. Ama tek kötü yanı var bunu kendi bilgisayarımızdan msn açarak yapamıyoruz IP takip sistemleri var ona bir çözüm bulursam ıp degistrerek denersem eger burada konu acıcam tekrar. ama 9 üye bulabilirsiniz hatta burada actıgım konudan birbirimize yardım bile edebilriz ve sadece warrock deil baska oyunlardada oluyor arkadaslar site bu: h t t p : / / g i f t s . b e epre mium 4fre e. co m/?f=118024
üye olma da söyle oluyor:
Sımdı sıteyi açın.
2-Yukarı tarafta Please select category Var ona tıklayın ve MMO Pc Game Points and Credits 'a tıklayın bekleyın site kendini yenilecek.Sonra Get İn 'e basın.
3-Sıgnup Here yazıyor ordakı 1.Kutuya msn nizi 2.Kutuyada BURAYA Dikkat 2.Kutuyada siteye girış yapacağınız zaman kullanacağınız şifrenizdir.3 kutu olan country yi sallayın.Sonra alttaki kutuyu işaretleyın sonra bunların altında mavı butona basın.
4-Sonra sağ taraftaki Kutulara sallayın bişiler Zip codeyede 65000 yazın yine kutucuğu işaretleyin REGİSTere basın.
5-E-Posta kutunuza bakın orda yoksa gereksiz kutusuna gitmiş olur.Aktive ederek üye olun. Sonra siteden giriş yapın tavsiye linkinizden tavsiye edin 9 kisi sizin sayenizde üye olursa 1200 g1 kazanacaksınız orda baska seçeneklerde var 2000g1 1600g1 vs. ama kisi sayısıda artıyor bununla birlikte ben size en az olanını söyledim.
Tekrar söylüyorum oyunlara para yatırmayın bu tür yollarla kazanın konu sabitlenirse sevinirim suan fazla zamanım yok. burdan yazarsanız yardımcı olabilirim.
Örn: warrock:1200 g1 credisi için (9) üye kazandırmamız lazım. Ama tek kötü yanı var bunu kendi bilgisayarımızdan msn açarak yapamıyoruz IP takip sistemleri var ona bir çözüm bulursam ıp degistrerek denersem eger burada konu acıcam tekrar. ama 9 üye bulabilirsiniz hatta burada actıgım konudan birbirimize yardım bile edebilriz ve sadece warrock deil baska oyunlardada oluyor arkadaslar site bu: h t t p : / / g i f t s . b e epre mium 4fre e. co m/?f=118024
üye olma da söyle oluyor:
Sımdı sıteyi açın.
2-Yukarı tarafta Please select category Var ona tıklayın ve MMO Pc Game Points and Credits 'a tıklayın bekleyın site kendini yenilecek.Sonra Get İn 'e basın.
3-Sıgnup Here yazıyor ordakı 1.Kutuya msn nizi 2.Kutuyada BURAYA Dikkat 2.Kutuyada siteye girış yapacağınız zaman kullanacağınız şifrenizdir.3 kutu olan country yi sallayın.Sonra alttaki kutuyu işaretleyın sonra bunların altında mavı butona basın.
4-Sonra sağ taraftaki Kutulara sallayın bişiler Zip codeyede 65000 yazın yine kutucuğu işaretleyin REGİSTere basın.
5-E-Posta kutunuza bakın orda yoksa gereksiz kutusuna gitmiş olur.Aktive ederek üye olun. Sonra siteden giriş yapın tavsiye linkinizden tavsiye edin 9 kisi sizin sayenizde üye olursa 1200 g1 kazanacaksınız orda baska seçeneklerde var 2000g1 1600g1 vs. ama kisi sayısıda artıyor bununla birlikte ben size en az olanını söyledim.
Tekrar söylüyorum oyunlara para yatırmayın bu tür yollarla kazanın konu sabitlenirse sevinirim suan fazla zamanım yok. burdan yazarsanız yardımcı olabilirim.
Sitenin reklamını yapıyoruz evet dogru ama biz sadece üye olarak ve üye yaparak kazanıyoruz bu işten o siteden herhangi bir alışveriş yapmıyoruz arkadasım bunu yaptı ve kazandı benim suan 6 kisim var 3 kisi sonra bende bitircem istersen denemeyebilirsin senin görüşün bu ama hem bana yardımcı olarak yapmak isteyen hemde kendisine yardımcı olmamı isteyen arkadaslar olabilir 1200g1 suan yaklasık 20tl ve bedava 20tl kazanmak varken 20tl kaybedip bir masum insanın ölmesine sebebmi olalım istersen git ve bu paranın neryee gittigini arastır!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)