cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Yok Bole Bı PvP

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Crazy ßoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 162

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Türkmm'o Yu Sallıycak Bu Pvp Server Kos Da Bi Bak...........................BÖYLE BİR PVP DAHA GORULMEDI ILK DEFA BOYLE BI PVP OYNUYORUM +150 ITEMLI PVP KRALIYET YOK CELIK YOK ACAYIP BI ZIRH VAR ADI Hıng-Tums KENDİ EFSUNLARI 200K HP 200KILIC SAVUNMASI 200BICAK S. 200 ÇAN S. 200 YELPAZE S. VE DİGER TUM SAVUNMALAR 1 KILIC SOYLIYEYIM EDIT OLAN TEK KILIC ADI Trigus Kılıcı 200 KIRITIK 200 DELICI 200 YARI INSAN 200 BUYU HIZI 200 CEVIKLIK VE DIGER TUM KILICA GELEN EFSUNLAR GMLER BU PVP ICIN TAM 3 BUCUK AY UGRASTILAR BENDE ORDA SIZIN GIBI BI OYUNCUYUM

VE HERGUN MUTLAKA OGLEN 15.30 AKSAM 20.30 DA EVENT OLUYOR GMLER ILGILENIYOR EN GUZELIDE HILE KORUNMASIDIR 4X FILAN YOK.... VE TAM 2 SENELIK SOZLEMESI YAPILDI HER CUMARTESI SAAT 23.50DE BAKIMA GIRIYOR 24.00 DA ACILIYOR SÜPER SV KOS SENDE YERINI KAP..

1 GMYE IHTIYACIMIZ VAR ODA 20TL TURKCEL KONTURLE OLUYOR...

Site : +++REP VERENE ACILIYOR

Üyeliq : +++REP VERENE ACILIYOR

Cünqü Bundan ONCE 19 Konu ACTIM Her Yorumda Sagol Super Yazıolar AMA +REP VERMIYORLAR HAKSIZLIK OLMASIN DIE BOLE BISEY YAPTIM AMA HAKKINIZ KALMAYACAK AMA SV SUPER MANYAK BISI GIR BAKturkmmo
Kaynak : turkmmo.com

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri