Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ad:Aykut
Soyad:Kral
Sehir:İzmir
Oyun Bilgisi:İleri düzey npc pack yapabilirim.
Oyun Bilgisi:İleri düzey npc pack yapabilirim.

* Zombi Map Yapabilecek:KOLAY İŞ
* Kurallara uyacak:TL VE YONETICILERIN SOZUNNDEN KATİYEN CIKMAM
* Kodları bilecek [bi kod sordugumda cevaplayacak]:KOD EVENT KODLARINI BILIYORUM
* Serverimiz içn Forum sitesi kuracak
AHA ONCE COKK FORUM SITESI KURDUM HATTA SUANDA ACIK OLAN 1 KACTANE FORUM SİTEM WAR
Bunun gbi ozellikleri olanları alıyoruz
Ad:ERKAN
Soyad:KABA
Sehir:KASTAMONU
Oyun Bilgisi:OYUNLA ARAM COK IYIDIR BUNDAN 5 GUN ONCESINE
SERVERIM WARDI KAPATTIM SORUN CIKTIGI ICIN FİLEZİLLA NAVİCAT DENEYIMIM COK IYIDIR..ŞUANDA NET-DİZAYNDA DESDEK BIRIMDE CALISIYORUM VPS VDS DECDICAT KURULUMU VE AYARLARI
MSNM ADRESIM :kara_pece_37@hotmail.com
* Kurallara uyacak:TL VE YONETICILERIN SOZUNNDEN KATİYEN CIKMAM
* Kodları bilecek [bi kod sordugumda cevaplayacak]:KOD EVENT KODLARINI BILIYORUM
* Serverimiz içn Forum sitesi kuracak
AHA ONCE COKK FORUM SITESI KURDUM HATTA SUANDA ACIK OLAN 1 KACTANE FORUM SİTEM WARBunun gbi ozellikleri olanları alıyoruz
Ad:ERKAN
Soyad:KABA
Sehir:KASTAMONU
Oyun Bilgisi:OYUNLA ARAM COK IYIDIR BUNDAN 5 GUN ONCESINE
SERVERIM WARDI KAPATTIM SORUN CIKTIGI ICIN FİLEZİLLA NAVİCAT DENEYIMIM COK IYIDIR..ŞUANDA NET-DİZAYNDA DESDEK BIRIMDE CALISIYORUM VPS VDS DECDICAT KURULUMU VE AYARLARIYaş:17
MSNM ADRESIM :kara_pece_37@hotmail.com
Ad: osman
Soyad:Engin
Sehir: MArdin
Oyun Bilgisi:Çok İYi
Yukarda verilen maddeleri yapabilecekmi: Zombi Pack Hariç Dierlerini Yaparım..Normal Packda Yaparım
Soyad:Engin
Sehir: MArdin
Oyun Bilgisi:Çok İYi
Yukarda verilen maddeleri yapabilecekmi: Zombi Pack Hariç Dierlerini Yaparım..Normal Packda Yaparım