Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

NASA açıklama yapacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Meggeyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 202

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Amerikan uzay ajansı NASA, dünya dışı yaşama dair bir bilimsel keşifle ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıklayarak, özellikle internette heyecan yarattı.

NASA kendi web sitesinden yaptığı açıklamada, bugün TSİ 21.00'de, dünya dışı yaşamın kanıtlarının araştırılması konusunda önemli sonuçları olacak bir astrobiyolojik bulguyu tartışmak için bir basın toplantısı düzenleyeceğini belirtti. Basın toplantısı Washington'da yapılacak.

Uzay ve dünya dışı yaşam sevdalıları, bu açıklamanın ardından internet bloglarında çok sayıda spekülasyon üretirken, NASA, bu keşifle ilgili şu anda hiçbir ayrıntı vermek istemiyor.

Hemen forumun Dünya dışı varlık 1. derece araştırmacısından bir açıklama gelsin :D

Kesinlikle büyük bir olay olacak,çünkü NASA alışık olmadığımız bir açıklama yapacak.Bu açıklama Dünya dışı varlık var mı yok mu sorusunu kaldıracak normal bir insana göre.Sirius UFO ve ben dahil Dünya'daki tüm araştırmacıların ortak fikri aynı,büyük ihtimal Stephan Hawking'in Dünya dışı gezegenler bulun yoksa Dünya yok olur açıklaması üzerine oldu,tabii daha birçok etken var :) Açıklamayı iple çekiyorum yeni bilgiler vereceğim :) Teşekkürler...

ben teşekkür ederim.benim düşümcem nasa uzayda hayat bulsa bile gizli tutacagından eminim.

Sirius UFO başta olmak üzere ben dahil tüm Dünya dışı varlık araştırmacıları ve hayranları açıklanması için elimizden geleni yapıyoruz,zaten Haktan Akdoğan 2011'de açıklanacak demişti :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri