Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

En İyi Hamachili Server Tanıtımı Okuyun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VstyLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 230

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Size Kendimin Kurdugu Daha Dorusu Server Filesi Test Etmek İcin Kurdugum Serveri Tanıtmak İstiyorum

İlk Once Yerinizi Alin ProseMt2-1 bu boyle ProseMt2-50 ye kdr gitcek

Serverin Ozellikleri

LvL Sınırı 120 Dir

Oyuna Baslangic 30 Dur

Ruh tasi okurken derece gitmez

Surgun 1 kat ve 2 kat aktiftir

surgun 1 kata gitmek icin 30 m ve kan tasi olmasi gerekiyor

Oyunda Ay ısıgı sandıgı duser ve İcinden 5. efsun +6 celik +6 70 +4 75 lv itemler duser

İtem Donusturme Aktiftir

Muho Prose Kilicina Doner Sirius dur ama Vurus Degeri 355-377 dir

ve bir suru var ama acelem var o yuzden yazamıcam kusuruma baskmayın hersey editlidir

surgun 2 kata cıkmak ıcın 100 m lazim ay ısıgından 10 m cıkar dert etmeyın D

10 m de exp cıkabiliyor ama cok nadır :D

Exp İstemesi TR gibidir 60 lv de 3 kutuyla full p acarsiniz

efsun oranlari 8 guz 12 guc 1000 1500 2000 hp gibidir

server 100 de 100 turkcedir bi tane cince yazı var oda Isınlanma Yuzugunden ama yapımı bana ait deil :D

Serverde Gm Alimi Yoktur

Npc lerde 55 lv ustu item yoktur

Lag 0 dır 10 gb ram vercem oyuna 24mbit net hizi var lag ne onu anlamicaksiniz

Simdi Siz Dersiniz Bu Yalan Soluyor Girin Gorun Kardesim:l03:

Her Turku Boss Da Altta İsim Yazar

Ve 5 m ila 500 m arasinda odul verir

Kopeklerden 300 k cıkar

efsun kagıtları 3 m arttırma 5 m degistirme 25 m 5 efsun 6 efsun ekleme 50 m degistirme 25 m dir

at 11 lv dir her gun 1 lv atlatabilirsiniz

Ve En Onemlisi 1 Ocaktan Sonra Delicated olarak hizmet verilcektir

1000 user 1 haftada cekeriz heralde ve olduktan sonra Türkiye Lokasyona Geccez Cok PAHALI sıstem oldugu icin item fiyatlari yuksek olcaktir

kesinlikle edit item satilmicaktir

edit verilmicektir

Delicated de Hic bir efsun kagidi olmucaktir kendiniz Cıkarcaksiniz Vede Olay burada

10 gunde zor olursunuz 70 :D

Nese Site Acilmadi Delicated in Ben Veririm 1 ocakta acicagiz ins en kaliteli gm yoneticisiyle 2 server toplam 8 kanalla hizmet vercez biraz uzun tanıtım oldu k bakmayın :D

Son düzenleme:
20 mesajım olsun Delicated in liklerini guzel bi sekilde vercem sabredin 1 ocagi bekleyin Sadece Turler oynamıcaktir alman lar belkoçlar v.s. :D hamachili sw de 4x calisir ama Direl Ban Yersiniz 10 tane gm korumasında :D heryerdeler yani Delicadet de kendımıze ozel bi
4x koruma yapcaz Hem Otopack ama oyunu Full client indirmek zorunda kalcaksiniz icine bisey attiniz zmn sızı oytundan atar solemedi demeyin hamachilir sw ye kosun gorun oyunu By VstyLe

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri