SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Sagomu Cezamı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rasat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler bu konu çok tartısılır daha once açıldımı bilmem sizce cezamı sagomu benim düşüncem her türlü ceza bazıları cezanın dediklerinden anlamaz veya anlamak istemez :) Gerçek şu ki Atışmaya girseler ceza galip ayrılır cünkü dissleri çok pis laf koyuyor bu diss tracklar sunla Mürekkebimi Doldurdum,Feyz Al,Ben Ağlamazken,The Diss To Salako Kajmer,

Ceza şarkılarını anlayınca size güzel gelir genelde bunu kücük yaştakiler hızlı söylediği için hayran anlıyabileceklerini ssanmıyorum:) Genelde gündemdeki sıkıntılar ve hayatın adaletsizliği hayata isyan ve öfkesini vede sevgisini yansıtıyor bunları üstü kapalı sözcüklerle bazı kişilere gönderme yapıyor sagopa ise sadece bi kaç şarkısında göndermeler yapmıs geri kalan şarkılıra duygusaldır aşk gibi en iyi düet şuan Neyim Var Ki herhalde o bahçe kelimesinin neyi ifade ettiğini anlamayan yoktur:)

Cezadan Hasat Zamanı dinlemenizi tavsiye diyorum burda hayatın gerçekleri ara sokakları ve parayla saygınlı kazananlara karşı bir şarkı

Fatalrhyme VİP politika ve gündemdeki ayrımcılıklar

Konu Başlıgını İlk Okudugumda Bir Gülümse Oluştu Sadece Yüzümde
Ama İçeriği Görünce Konusmadan Geçemicem.

Ceza Die Adlandırdıgın Insan, KuvvetMira Kafilesinin İlk Insanlarından
Ve Sagopa İhanet Ederek Aydı Zamanda KuvvetMiradan Kovulan İlk Emeklidir.

Sagopa Birebir İnsana Küfür Etmeyen Bir Kişidir, Sago Bir Kaç Şarkısında
Diss Atiyo Cümlenden Belli Hiç Sagopa Dinlemedigin Zaten :)

Edebi Sözlerle Cevaplarını Veren Bir İnsandır Sagopa.
Bunların Bir Çok Örnekleri Var Şuan Yazmak İsterdim Ama Malesef
Cezanın Yazdıklari Hep Küfürlü :)

Her Şarkısında Diss Vardır, Anlayana Tabiki
KuvvetMira - Toplamam Yerde Kalır Kırıntın Şarkısı En Büyük Örnektir.

Bende bu cevabını yorumlayamadan geçemicem "Onlar yaptılar silahla kimde para var anne onunla güldüm
Emme mezara girdim öncem akıllandım sandı nafile "

"Küslük değil problem asıl sümsüklüğün çaresiz asıl ben bir çareyim.Sen zengin çocuğu ve dertsiz kedersiz geçirdiğin gençliğinden al intikam.Sanki erkekten dönmesin yanındakide kadından her lafımdan alın lan yaran büyüktür kafamdan.Bendim lağımdan çıkan.Sen sevmeyendin Nefreti şimdi patlar kafanda hiphop bi bomba şerbetim"

"Dikkat halkım isyanlarda gelir seni silmesin sabrım buraya kadardı o yarım aklın dinlesin yazdıkların zaten ne ki bırak kalem tükensin.BEN ALLAH`A İNANDIM SEN KERBELADA YEZİD`SİN.."

"Masaldaki kral ciplak diye bagiran cocuk ben gursesi de sil listeden yazdiklarin hep benlen yaptigin bir parcaya ben verdirtirim 4 cevap YAZDIKLARIM KUTSAL DEGIL DINLEYENE VERMEZ SEVAP! ates atmam gunes gibi parlarim ben sadece hic kimsenin namusuna laf etmedim etmem de! sen kimsin ki ALLAHSIZ dersin AFETTE OLMUSE sana henuz laf dusmuyormus sordum sari cicege ben derim yeralti kaynar sen der herkes ucuz Sen TURKCE RAPTEN UTANDIN BEN SAVASTIM SONSUZ..."

".ne demisler yapma buyu buyu yapan surunsun ne dervisler var senden once sozum bukulsun ne demis pir gorundugun gibi ol ya da OLDUGUN GIBI GORUN"

Sago ya göre en iyi müslüman kendisi :) Cezaya ne hakla allahsız diyebilir ayrıca o grupta ceza olmasa hiç biri tanınmazdı şimdi:) Hepsinin gözünü para bürümüş en iyi arkadaşına günahını vermeyen bi cimri nasıl müslüman olabirlir?? İstisna Ceza'ysa Kaide Bozulur .Pi Sayısı olmadan Denklem çözümez ;) Şaşkın Oğlanı dinlemeni tavsiye ederim

Ceza Olmasa Hiç Birşey Cıkmazdı? Ceza İlk Muzik Albumunu Kimin Şirketiyle
Çekti Acaba? Yada Ona Düet Ederek Bu Piyasada Yer Sağlayan Insan Kimdi :)

BoréaL;2558840' Alıntı:
Ceza Olmasa Hiç Birşey Cıkmazdı? Ceza İlk Muzik Albumunu Kimin Şirketiyle
Çekti Acaba? Yada Ona Düet Ederek Bu Piyasada Yer Sağlayan Insan Kimdi :)

Sago Sago Sago !

Anlamıyolar Hala .. Türkçe Rap'i Bu Adam Çıkarttı , Bazıları Sapıttı ..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri