Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Aurelio'dan milli takıma destek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HiperiX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 194

HiperiX

Level 8
Fahri Üye
TM Üye
Konular
1,134
Reaksiyon Skoru
158
Altın Konu
1
TM Yaşı
17 Yıl 3 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
175
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Aurelio'dan milli takıma destek
Sakatlığının ardından kulübü Real Betis'te kondisyon çalışmalarını sürdüren ve bu yüzden A Milli Takım'dan uzak kalan Mehmet Aurelio, Türkiye'nin Estonya ve Bosna Hersek ile yapacağı 19. Dünya Kupası eleme grubu maçları için ''Çok zor maçlar, ama tüm takıma güveniyorum'' dedi.

İspanya'nın Sevilla kentinde antrenmanlarına devam eden Aurelio, yaptığı açıklamada, özellikle 9 Eylülde deplasmanda Bosna-Hersek ile oynanacak karşılaşmanın çok önemli olduğunun altını çizerek, ''İnanıyorum ki, galibiyetle ayrılıp 3 puanı alacağız'' diye konuştu.

Sağ dizinden 15 Mayısta ameliyat olan Aurelio, ''Şu anda kendimi iyi hissediyorum, ama güçlenmem gerek. Elbette ki zamana ihtiyacım var. Kendimi güçlendirmek için her gün 2 antrenman yapıyorum. Kararı ben vermesem de sanırım 1 ay sonra sahalara dönerim'' dedi.

Transfer sezonunun sona ermesiyle 2. Lig'de mücadele edecek Real Betis'te kalan 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, ''Betis ile 2 yıllık daha sözleşmem var. 2. Lig'de olmaktan dolayı hiçbir sorun görmüyorum. Benim için şu anda tek önemli olan eski formuma kavuşmak ve futbol oynamak'' diye görüş bildirdi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri