Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Şuan Şaman Kasıyorum Şaman Zırhları HP ya da Büyü Hızı.
Kolye de Ya HP (1500) en Az. Kolye +9 Olursa Efsun Olmasa da Olur Efsun Olursa Daha İyi Olur Efsun Varsa Ne Olduğu Önemli Değil.
Küpe Zeka Veren +8 / +9 Bir Küpe
Silah +9 Antik Çan Becerili Ve +3 Soğutma Kesin Basılı Olmalı
+9 Olmazsa Becerısı 7 ve Üzeri Olsun Yeter.
Kask +9 Olsun Başka Özelliğe Gerek Yok.
Kalkan Sersemlikli SYK +6 Olması Lazım...
Bilezik Şuan Herhangi Bişey Bakmıyorum Ama Şamana Uygun Gördüğünüz +9 Bilezik Varsa Bakarım.
Toplu Olarak İyileştirme BK , Hız BK , Şimşek Çağırma BK Alınır Sınırsız Olarak.Çarımı Kasan Olursa Para Veririn Oyun İçinde Yani Yang Olarak.Şuan 35 LVL 54 Lvl e Kadar Kasılmam Lazım Siz Ne Kadar Kasarsanız Kardır Benim İçin Karşılığını Alacaksınız Zaten Hepinize Kolay Gelsin...
MSN lerim
buzprens27@hotmail.com
ByPrestij27@gmail.com
Kolye de Ya HP (1500) en Az. Kolye +9 Olursa Efsun Olmasa da Olur Efsun Olursa Daha İyi Olur Efsun Varsa Ne Olduğu Önemli Değil.
Küpe Zeka Veren +8 / +9 Bir Küpe
Silah +9 Antik Çan Becerili Ve +3 Soğutma Kesin Basılı Olmalı
+9 Olmazsa Becerısı 7 ve Üzeri Olsun Yeter.
Kask +9 Olsun Başka Özelliğe Gerek Yok.
Kalkan Sersemlikli SYK +6 Olması Lazım...
Bilezik Şuan Herhangi Bişey Bakmıyorum Ama Şamana Uygun Gördüğünüz +9 Bilezik Varsa Bakarım.
Toplu Olarak İyileştirme BK , Hız BK , Şimşek Çağırma BK Alınır Sınırsız Olarak.Çarımı Kasan Olursa Para Veririn Oyun İçinde Yani Yang Olarak.Şuan 35 LVL 54 Lvl e Kadar Kasılmam Lazım Siz Ne Kadar Kasarsanız Kardır Benim İçin Karşılığını Alacaksınız Zaten Hepinize Kolay Gelsin...
MSN lerim
buzprens27@hotmail.com
ByPrestij27@gmail.com