noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Allah Aşkına Bi Bakın Lütfen!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan frenick
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 463

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

:l02::l02: Üuelik Almaya Bilen warmı Lütfen Söylesin

Bildim kadariyla o cin metin2 si pvp server felan degil o ona uye olmak yuruyerek almayandan turkiyey gelemk gibi bisey :D cok urastim beceremedim bende

Ya Bi setup war bende Yükledim Cin Heralde Site Bu Yazıyor Id Ne Şifre Yazarken İllaki O istenın Bi yerinden Üye olunuyor ama nerden

Kardes mesele uye olma yeri degil mesele uye olmak uye olma yerini buldun nasil uye olcan vatandaslik nrsindan tut ev adresi tel nr sina kadar istiyo cok karisik isinden cikilcak gibi degil hem sanirim pvp degil eger istersen msn adresini ozelden yolla longjuyt2 dan sana uyelik alam yardimci olm girmene

Kardes mesele uye olma yeri degil mesele uye olmak uye olma yerini buldun nasil uye olcan vatandaslik nrsindan tut ev adresi tel nr sina kadar istiyo cok karisik isinden cikilcak gibi degil hem sanirim pvp degil eger istersen msn adresini ozelden yolla longjuyt2 dan sana uyelik alam yardimci olm girmene

Yolladım Kardeş

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri