shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Xfire Genel Anlatım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ac4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 456
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ac4

Level 4
TM Üye
Konular
201
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 16 Gün
Başarım Puanı
97
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1.Arkadaslar size fraps video çekmesini ÖgReTeCeqM İlk Olarak Aşağıdaki gibi Frapsı indiriyoruz ..[Forumdaki yaklaşık herkes alıntı yapıyor(ad vermek istemiyorum..)]AmA bu tamamen keNdi İmalatIm..
(Ben Diğerleri Gibi kopyala yağıştır yapmadım sslerdede göreceksiniz saat 23:00/00:00 a kadar ugrastım Gerçekten Ama Gerçekten Emeeeeeğeeeeeeee Saaaaayyyyyyyyygıııııııııııı !!!!!)
frapsdl.jpg

2.Eveet size bu resimde xFİREyi nasıl indireceğinizi ve üyelik linkini verdim :) (Thimada hatası alıyorsanız Bilgisayarınızda sorun var demektir,programı tekrar yükleyin veya uzman birine sorun)
dsst.jpg

3.Xfire'ye Üye oLmamıZ gerekleri deyiNeLiM Bi :
batuq.jpg

4.(Önemli)Buraya kayıt olduğumuz yere girdiğimiz iD ve ŞifRe gerekecek(ne oldu unuttunmu yoksa :) (Şifreni Unuttuysan) :
nbrla.jpg

5.Aferin hatırladın şifreniii :))).Şimdi BiRaZ SaNa Fraps Kanununu :) öGreteLiM İngilizcen Varmı? Yoksa dinle,Varsada Dinle :))))
batuhan.jpg

6. Videonun Oyundayken Çekim Yapıyor mu Yapmıyor mu ? (Önemli)
vidi.jpg

nevarxd.jpg

7.Simdiiiii Videoyu Çektim Şimdi Ne yapaCağım? :(( İzle Ve qÖR :)
İlk Olarak Frapsın İçindeki(Sağ Üst Köşede) Wiew'e tıkla ve Çektiğin Videoyu Gör ! Ayrıyetten xfireye üye girişi ile gir ve Video Simgesine Tıkla ve Çektiğin Videoyu Bul !
vidicik.jpg

8.Open Directory ye Sectiğin Videoyu At !
ammaxd.jpg

9. Ve Finalll :) ,
Bunu Resime Bakarsanız Gayet İyi anlarsınız Bunu Yapmak Çok zamanımı aldı Diğerleri gibi(Herkesi Kastetmiyorum)kopyala Yapıştır yapmadım.. Bir teşekkür Ederseniz İçim Ferahlayacak Gerçekten !!!
jdz0.jpg

Ne Kadar Sürede xfirede olacağını Bilmiyorum,Beklersiniz...Ayrıca Soru Sormaktan Kaçınmayın Tüm Sorularınızı Ve Sorunlarınızı Görüyorum..Ayrıca bkz. Unutmayınızki Ban yeseniz bile Şunu Unutmayın ;

1)Id ve şifreni isteyen bir hile gördüğünde onun gerçekleşmesi milyonda 1 ihtimaldir, hesap çalmaya yönelik bir programdır. Ama egonu tatmin etmek istiyorsan kullanmadığın bir hesapta deniyebilirsin..

2)Eğer bir gün banlanırsan, sakın üzülme. Çünkü gm senin değil sen gmnin bariz kabusu olmalısın!

3)Şunu asla unutma bu bir oyun, ama oyun bile olsa tadını kaçırma, bugün oyunda hesap çalan yarın bi bakmışızki…

4)Hile Kullanırken Kasılıyor gibi Yapıp Hile Kullananın Videosunu Alabilirsin.

GeRÇeK AşK 24 SaaT BeraBeR oLmaK dEĞiL aYrıLaLı 365 GüN BiLe OlSa SevgiNin BiR Nebze Azalmamasıdır...(ÖzGe ve BaTuHaN)

AdolF HiTLeRe SuAl iLeTmişleR :
Yahudilerle UğRaşAcıĞımıZa NeDen TürKLeRe SaldırmıyoRuZ??!!!
AdolF HitLeR şÖyLe CeVaP VeRmİş :
DüNyADa BiR TaNe TüRK KaLsA BiLe DevleT KuRuP BiZDeN İnTiKaMıNı AlıR..(TürK'ün GüCü)

ÖyLe Bir Geçer Zamanki :

GöZLeRiNiN YeŞiliNi ÖzLeDiM :

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri