ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

YENI VIP HACK <<<ColoneL23>>>

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ColoneL23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 85
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

x-tarp hack i buluyo :(

tamam kardes son bir sorum daha olacak ya bu sektirmeme yi aciyorum no flash yapıyorum neyse ilerliyorum adama ates ediyorum ölmüyo doğduğumuz yere ateş ediyo ben ölüyorum ben a bomba kurulan yerdeyim adam beni doğdugumuz yerde öldürüyoır

Saçma sapan konuşup konumu kirletme hack gayet güzel çalışıyor.

Ben hack calısmıyor demedımkı...

Senın werdıgın hack brkdrhn nın werdıqı hackten hıcbır farkı yok,gıne aynı hack yenı baktım guncelleme fıLanda yok ısteyen karsıLastırsın aynı konuyu gunceLLedım dıe acıp qelıyrsunuz beles rep ve teseekkur,aLıyorsun desene ;) :ka24::ka24:

konu kilit hic bir farki yok !!!! Gine calismiyor !!!!

Boş Konuşmaya devam ediyorsun. Gine Calismiyor!!!! lafını ben söylemedim heralde.Çekemiyosan Başka Konuya. Çin Sitesini Ben Takip Ediyorum, sen Değil.ßrkdnh nin paylaştığı 1123 weya 1120 versiyon falandı.Bu 1129 Versiyon!!! "Bilmeden Konuşma :@ "

x-tarp hack i buluyo :(

Ayrıca Arkadaşlar Hack Çalışıyor.Siz Beceremiyorsunuz.Her yorum Geldiğinde bir daha deniyorum ve her seferinde ÇALIŞIYOR.Mod'lar Lütfen Şu Konuya Bir Açıklık Getirsin :(

tamam kardes son bir sorum daha olacak ya bu sektirmeme yi aciyorum no flash yapıyorum neyse ilerliyorum adama ates ediyorum ölmüyo doğduğumuz yere ateş ediyo ben ölüyorum ben a bomba kurulan yerdeyim adam beni doğdugumuz yerde öldürüyoır

F3 e bastığınız anda herkes sizi bastığınız yerde kitlenmiş halde görür.Siz hareket etsenizde orada görünürsünüz ve F3 e basılıyken ADAM VURAMAZSINIZ.F3 e tekrar basarsanız sorun çözülür.

Son düzenleme:
ßrkdnh nin konusuna ekliyorm.

kardesim benim bunun ile ilgili dsorunlarım var lutfen msn ekle dogukan97ksk @ hot...

Kardesim, hacki yukledim hata veiyor >The current version expried... gibi bundan baska daha sorunlarımda var lutfen msn ekle vea sne sole ben eklıyım cok acil yardımcı olursan repi eksik etmem...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri