emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Yeni bi sorunlan karşınızdayım...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HaRBiY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 721

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bende bi sorun daha var. Masaüstündeki m2 simgesine çift tıklıyorum. Öyle kalıyo masaüstünü gösteriyo. Farklı çalıştırda da "0xc0000022" hatası veriyo. m2turkey'in içindeki de açmıyo. Pack/zone.epk hatası vardı. Düzelttim. Şimdi de bu çıktı. Yardım Lütfeen!..

Microsof Framework 3.0 ı yüqlersen olur .. Microsoft un kendi sitesinden indirmeni tavsiye ediyorum google ye yazsan cıkar saten ..

SayqıLarımLa

Son düzenleme:
Microsof Framework 3.0 ı yüqlersen olur .. Microsoft un kendi sitesinden indirmeni tavsiye ediyorum google ye yazsan cıkar saten ..

SayqıLarımLa

Sağolasın ama zaten yüklü.:D Bi de söylemek istediğim bişe var. Simgeye tıkladıktan sonra oyunu başlat diyorum öyle kalıyor.

Windows XP işletim sisteminizde Service Pack 1 yüklü değil ise Service Pack 1 kurarak bu sorunu düzeltebilirsiniz. Eğer sisteminizde XP Service Pack 1 yüklü ise o zaman Service Pack 2 yüklemeniz gerekmektedir.

Bilgisayarımı sağ tıklayın özellikler e gelin orada sisteminizde SP1 yada SP2 yüklü olup olmadığını görebilirsiniz. Microsoft Update internet sayfasına giderek güncelleme ve service Pack leri alabilirsiniz. Bu sorun Service Pack yüklendiğinde düzelecek

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri