HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar bazıları tianyumt2 bakıma girdi çöktü falan dior bu yüzdende küçümseniyor herkez o kadarcık slotla server mı çöker dior ANCAK!!
3 ülke var ve herkez aynısını yaptı!!!
çin saati bizden 5 saat ileri ya onlarda yaptıysa !!!
ayrıca server ın türkçe sinin çıktığı gün oldu bunlar hem türkçe olduğundan ilgi arttı hemde kontrol süz bi şekilde slotlar arttı!!!
hem siteye bi akın gerçekleşti !!!
ben buna m2 tr nin bile dayanabiliceğini zannetmiyorum ki tianyumt2 çökmedi düzeltilmesi için bakıma girdi !!!
3 ülke var ve herkez aynısını yaptı!!!
çin saati bizden 5 saat ileri ya onlarda yaptıysa !!!
ayrıca server ın türkçe sinin çıktığı gün oldu bunlar hem türkçe olduğundan ilgi arttı hemde kontrol süz bi şekilde slotlar arttı!!!
hem siteye bi akın gerçekleşti !!!
ben buna m2 tr nin bile dayanabiliceğini zannetmiyorum ki tianyumt2 çökmedi düzeltilmesi için bakıma girdi !!!
ki şuanda oyna girilebiliyor ayrıca o çok sevdiğiniz wingm sadece oyun artışı olduğunda lag dan geberdi ama bakıma girmedi bu oyunun suçu bakıma girmesimi ???
Metin2 TR bile dayanamazmı ? TianyumMT2 ' nin 10 Katı iNsaN Oynuyor Metin2 TR'de Ne Diorsun sen ?
tmm orda biraz abarttım
ama gerisinde haklı olduğumu düşünüyorum
ama gerisinde haklı olduğumu düşünüyorumŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)