Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Metİn2 pvp server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crazydonkey_96
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ArkadaŞlar ben metİn2 yİ uzun zamandan berİ oynuyorum bu oyun İÇİn Çok emek harcadim ve anladimkİ hepsİ boŞa.tÜm Çarlarim soyuldu.Şİmdİ yenİ bİr sayfa aÇip pvp serverİne baŞlamak İstİyorum ama bu konuda hİÇbİr bİlgİm yok sİzden rİcam bana ''pvp serverİnİn Özellİklerİnİ nasil nereden gİrebİleceĞİmİ oyunun kasma-İtem sİstemİnİn nasil olduĞunu pvp İÇİn clİent İndİrmek mİ gerekİr nasil edİnİrİm İtem nasil dÜŞeer kolaymi kasilir bu sorularin cevaplarini ariyorum lİnk verİrsenİz sevİnİrİm(bu dedİklerİmİ anlatan)

Kardeş pwp Cok kolay Bi Server Yabani Köpeklerde 30 lvl e kadar kasabiliosun.Oyun Chok Güzel ama Sorun Şirda war Oyunu İndirmekte Ve üye olmakta Onlarda oldumu Cok güzel Bende şimdi indircektim ama basıorum errorluyor inş düzelir

beyler bana uploada server dowland lasım yarına gkadar onuda korsanız çok ikram olur ama eger kurmassanaz dowland ayıp edersiniz karar size kalmış bnyarın ircem işallah upland korsanız ikarma geçer

======FaTaL38=====
PaSaMNuMBeR2TWo

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri