Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Game Bilisim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ertunabib1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Neden Girmiyo Bilen Vrmı BEN Sahsen
hacklendiğini düşünüorum çünkü
siteye girdiğinizde bu yazıo
Bütün Sunucular 24 Saatlik Bakıma Alınmıştır.
GameBilisim'de Sunucu Hizmetiniz Bulunuyorsa Lütfen WWW.MERCURESOFT.COM (Aynı Bilgilerle) Uye Olup Ticket Gönderin
Eğer Ticket Desteği Kullanamıyorsanız Lütfen Sunucunuzu Aktif Etmek İçin : DESTEK@Mercuresoft.Com Adresine MAİL Atınız.

Sunucu Hizmeti Olan Kişi Haricinde Birisi ARAR Veya MAİL Atarsa Kendisi Terslenir Lütfen Bizi ZOR Durumda Bırakmayın.

ama dikkat edin ne yazıo
bundan dolayı süphellendim bilgili olan birisi cevap yaza blirmi

benim gamebilsimde vps serverim var gayette memnunum aradım bu sorun için görüstüm makinlerede değişiklik yapıyorlar mercusoft adresine girdim ve ticket attım gayet güzel bi şekilde açıklamalarını yaptılar şimdi serverimi yeniden online hale getiricem ilgileniyorlar bu 24 saat süre içerisinde onlara ulaşıp aktif ettirip sw nin yedeğini alma fırsatı sundular

he bişey daha aynı bilgilerle üye olun demelerinin amacı karışıklık olmamasıdır üye olurken serveriniz ile ilgili bi bilgi istemiyorlar zaten altı üstü gamebilişme üye olurken verdiğini ad soyad mail adresler vb.ş bilgilerinizi giriyorsunuz

Firma Değişikliği.
MercureSOFT.Com Adıyla CALISIYORSUNUZ Artık Devredildi Sunucular.
Üyeolup sunucunuzu teslim alın yeniden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri