HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
(ya indirip geçiyorsunuz bir +r3p verin.Yoksa yorum yapın konu guncel kalsın :S)
----------------------------------------------------------------------------------------
Konu güncel linkler yenilendi 13/09/09 Saat:05:21 ( 12 eylul ) -- Alternatif linkler eklenmiştir
Bir ByBanjo1 yapımıdır...!
Arkadaşlar bu multihak 3.88 dir.Speed hack -- Atacak speed -- moblocks -- filanda kullanabilirsiniz yani.Hileyi açtığnızda hani nerde wallhack demeyin.Tepede main2 diye bölüm var.Orada wallhack var.Ona tıklayıp ''on''
tuşuna bir kaç kez tıklayın bir duvardan geçmeye çalışın sonra birkaç kez daha ''on'' a tıklayın.Duvarların,oyuncuların içinden geçebilir lonca savaslarında yol dısından gezebilirsiniz:m08:
Dikkat: Diğer oyuncular bunları yaptığınızı görebilir.Ama private serverlarda pek banlanma gibi bişi olmadığından gönül rahatlığıyla kullanın
Kullanım:
1-Dosyaları 1 klosöre çıkartın
2-Karakter değişikliğinde ''M2 MultiversionHack by banjo1 v3.88'' açın
3-yukleme dolduktan sonra Start a basın
4- en aşagıda Pserver(.exe) yaza onu işaretleyin
5-Launch deyin
6-oyuna giriş yapın
7-hile ayarlarınızı yapın
8-main 2 den wallhack ı ''on'' layın. ( yukarıda anlattım)
Not: private serverlarda çalışır. ( galiba Tr de çalışmıyor ama denemdim)
Not2: virüslü diyenler kendi tarasın !
+r3p sabit please..!
Konuyu Sabite aldığı için D. Modum Cskn192'ye çok teşekkürler
Helal Güzel Yağ r3p vercem 3 gün sora bekle konu güncel..!
main2 de wallhack i bulamadım arkadaş![]()
Main2 de tepede kocaman Wallhack on-off yazıyor istersen resim uploadlar gosteririm

Daha çok alternatif link eklemiştir önerdiğiniz bir indirme linki olursa yorumda belirtiniz.