HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
abiler
İlk başta resimdeki gibi üstümüzü full çıkarıyoruz...
Sonracıma kendimize bir tane mızrak +4 yapıyoruz, isterseniz bunu +1, +2, +3 de yapabilirsiniz ama +4 ün Value si 3014 olduğu için ben böyle yapıyorum siz +3 yaparsanız value yi 3013 yaparsınız...
Şimdi elimizdeki Mızrağı çıkarıyoruz ( çıkarmamızdaki sebep değişen value ayarlarını saptamak )
Ve hepsini seçiyoruz alttaki resimdei gibi hepsini freeze liyoruz.
Sonra alttaki gibi value ye geliyoruz
Sonra 3219 yazıyoruz
Şimdi işin en zor kısmı, aslında zor değilde
Herşeyi yaptıktan sonra, +4 mızrağımızı takıyoruz, sonra inverntory mizdeki herhangi bir giysiyi çıkarıp takıyoruz, çıkarıp takıyoruz, ( silah elimize gelene kadar ) Ve sonra allah ne verdi ise kesioruzz bukaradar değşik
böle demişler ben nınjayım mızrak şart mı lütfen yardım
İlk başta resimdeki gibi üstümüzü full çıkarıyoruz...
Sonracıma kendimize bir tane mızrak +4 yapıyoruz, isterseniz bunu +1, +2, +3 de yapabilirsiniz ama +4 ün Value si 3014 olduğu için ben böyle yapıyorum siz +3 yaparsanız value yi 3013 yaparsınız...
Şimdi elimizdeki Mızrağı çıkarıyoruz ( çıkarmamızdaki sebep değişen value ayarlarını saptamak )
Ve hepsini seçiyoruz alttaki resimdei gibi hepsini freeze liyoruz.
Sonra alttaki gibi value ye geliyoruz
Sonra 3219 yazıyoruz
Şimdi işin en zor kısmı, aslında zor değilde
Herşeyi yaptıktan sonra, +4 mızrağımızı takıyoruz, sonra inverntory mizdeki herhangi bir giysiyi çıkarıp takıyoruz, çıkarıp takıyoruz, ( silah elimize gelene kadar ) Ve sonra allah ne verdi ise kesioruzz bukaradar değşik
böle demişler ben nınjayım mızrak şart mı lütfen yardım