HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar konu actim bi cok kisiye yazdim yardimci olmuyorlar
longjuyt2 nin yonghengkk.rar dosyasini indiremiyorum bir turlu cokkk yavas 2 saatte sadece yuzde 25 indi...Ve bunu indirnce nasil kurcaz ve oyna baslicaz abicim 3 5 dk ni ayirip aciklama yapin lutven..
Cidden bu konuda cok yardima inhtiyacim var indirme linki verebilirsiniz salam olan bi link
longjuyt2 nin yonghengkk.rar dosyasini indiremiyorum bir turlu cokkk yavas 2 saatte sadece yuzde 25 indi...Ve bunu indirnce nasil kurcaz ve oyna baslicaz abicim 3 5 dk ni ayirip aciklama yapin lutven..
Cidden bu konuda cok yardima inhtiyacim var indirme linki verebilirsiniz salam olan bi link
longjuyt2mi oynucaksın onla yoksa baska bi serverimi ?
bende wingm için onu indirmeye calısıodum ama çok yavas inior
sfyt2 ninkini indirdim launcheri attm ve wingmye giriorum
sfyt2 hızlı inior

sfyt2 ninkini indirdim launcheri attm ve wingmye giriorum
sfyt2 hızlı inior20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Son düzenleme:
longjuyt2mi oynucaksın onla yoksa baska bi serverimi ?
sfyt2 ninkini indirdim launcheri attm ve wingmye giriorumsfyt2 hızlı inior
Kardes daha once hic oynamadim bu oynu icinden nasil cikcami bilmiyom suan masaustude 40 tane dosya indirdim karman corman oldu longjuyt2 1 serverine uye oldum ama o dosyalarla daha baska oyun oynaniyomu
o dedin sfyt2 yi oynayayim diyelim ne yapmam lazim yani o dosyalri indirp normal metin2 tr dosyalari ile degistiripmi giriyoruz bi acikal gozun sevem kimse cvp yazmiyo ya
Msn adresim
gtmstyrer ho tma il. co m eklede konusalim bi aydinlat mubarek gun