HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar olmuyor vs diyor bende markete gittim bakııym dedim hız tası +5 var ve eklemio nese satıyım dedim 16k dio 
Neyse Sattım +6 öldürücü darbe aldım 0 yanga satıo TR de onuda eklemio
Sabaha girdim şimdi 73m para olmus 3m para geliyor huz taşını sattığımızda Bunu aslında söylemezdim ama arkladaşlar Türkler faydalansın diye Yoksa Repmep canınız saolsun bide Şu Çin Client problemini çözecek babyiğit aranıyor
Kimse hiçbir gavura naltmasın anlatana haram olsun ...
bide dfssdf kardeş eğer foruma girerse Çelik + +75 item kaynıo Eğer oyuna şuan giremöiyorum Özelden burdna pm tarsa çok sevinirim...
ilk yarı insan...
Oyundaki Nickim iSTiKLaL bu pwp de yeniyim ama 10 levelim 10k hp var
saldırı hasarı muamma

(boss keserkende küçük bir ayrıntı %20 zehirlenme deisimi olursa 3 sn de alev kral eserseniz sadece vurmanız yeter
Zıthçıda havai fişek satılıyor onu alın ve Efsun oalrak ekleyin +500 silaha hp veriyor
+ absarken demricide basın evet hayır geldiğinde elinize itemi alın tamam a basmanızla demirciye itemi koymanız bir olsun (pwplerde lagdan) direk basar (yanma 0 burda yandı demeyin tam demirciye koyun basar basmaz %100 bu taktik)

Neyse Sattım +6 öldürücü darbe aldım 0 yanga satıo TR de onuda eklemio

Sabaha girdim şimdi 73m para olmus 3m para geliyor huz taşını sattığımızda Bunu aslında söylemezdim ama arkladaşlar Türkler faydalansın diye Yoksa Repmep canınız saolsun bide Şu Çin Client problemini çözecek babyiğit aranıyor

Kimse hiçbir gavura naltmasın anlatana haram olsun ...
bide dfssdf kardeş eğer foruma girerse Çelik + +75 item kaynıo Eğer oyuna şuan giremöiyorum Özelden burdna pm tarsa çok sevinirim...
ilk yarı insan...
Oyundaki Nickim iSTiKLaL bu pwp de yeniyim ama 10 levelim 10k hp var

saldırı hasarı muamma

(boss keserkende küçük bir ayrıntı %20 zehirlenme deisimi olursa 3 sn de alev kral eserseniz sadece vurmanız yeter

Zıthçıda havai fişek satılıyor onu alın ve Efsun oalrak ekleyin +500 silaha hp veriyor

+ absarken demricide basın evet hayır geldiğinde elinize itemi alın tamam a basmanızla demirciye itemi koymanız bir olsun (pwplerde lagdan) direk basar (yanma 0 burda yandı demeyin tam demirciye koyun basar basmaz %100 bu taktik)
Son düzenleme:
Şuan Ofline 
yani şuan bende girmiyor diye bilrim diğerlerini bilmiyorum ama çok süper

yani şuan bende girmiyor diye bilrim diğerlerini bilmiyorum ama çok süper