kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

büyülü silah sura

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kyakaxko28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

selam arkadaşlar çok klavuz okudum ve en büyükü hayalim bi klavuz yazmaktı
bu siteye üye oldum ve yazmaya karar verdim nese lafı uzatmayalım

ilk öncelikle büyülü silah sura nedir

büyülü silah sura rakibini zayıflatmak ister ve
zayıf andayken işini bitirmek

İLK ÖNCELİKLE STATLAR

her skile göre stat vardır ama hepsine uyan ve bize uyan stat ı bulmamız en önemlisidir

benim büyülü silah sura için tavsiyem 5 tanedir

1=arkadaşlar bunda 2str1hp ilk master e kadar sonra 2 cide 2sp1hp
2=2sp1hp
3=2str1hp
4=2hp1sp ilk master da sonra 1str1hp
5=2hp1str

akla ilk şu soru gelcek

neden işin içine str yi karıştırdın? çünkü büyülü keskinlik düz vuruştan can emer skillerden deil ve ondan sp düz vuruş yada büyülü keskinliği arttırmaz nası hava kılıcı sp ile artmazsa oda öle hava kılıcı gibi ama sp de bi yanı vardır yani yansıtma sp ile etkilenir büyülü zırh büyülü keskinlik olduhu için isimleri belki sp dir ikisinide etkileyen tam bilmiyom nese

bu arada en istedihim kısım skiller :)

TAVSİYE ETTİĞİM
aynı zamana pvp içinde geçerlidir ;)
1=KESKİNLİK
2=BÜYÜLÜ ZIRH
3=PARMAK DARBESİ
4=EJDERHA DÖNÜŞÜ
5=BÜYÜ ÇÖZME
6=DEHŞET

KASILMAK İÇİN

1=büyülü zırh
2=ejderha dönüşü
3=büyülü keskinlik
4=parmak darbesi
5=büyü çözme
6=dehşet

TAVSİYE ETTİĞİMDE SORULAR
1=neden büyü çözme 5 =çünkü ejderha dönüşü parmak darbesi rakibi etkisizleştirir yani atak yaptıhı an kılıç çevirme ise hasar vermeden saldırıyı engeller :) zaten 3 4 master a kadar lv yüksek olduhu için büyü çözme hep
işliyo ondan master e gerek yok bi yandan ateş hayaleti karanlık koruma büyülü keskinlik 3 üne işlemez ;)

KASILMAK İÇİN OLANDA SORULAR
1=neden büyülü keskinlik 3 çünkü bana sorarsanız bnüyülü keskinlik 3 master arasında olmalıdır ;) ama 2 arasında yapmamanın nedeni büyülü keskinlik hasar içindir :) yani büyülü zırh hasar azaltıhı ve yansıttığı için gelen exp daha fazla olur hasar verdikçe azalır oda hasar azalttığı için daha çok exp gelir neden ejderha dönüşü düz vuruşla kıyasta kazanıyo ? zaten düz vuruş gelen exp azaltmaz ondan onu olduhu gibi bırakıp sadece skilden azaltmak daha mantıklı olur :)dehşet neden hep son diyosanız karanlık koruma p de %85 gelen hasarın az gelmesini ve 85 defans yapıyo ama dehşet p de 75-60 arası benim bildihim yapıyo bide bi yandan tek hedef olana işliyo yani çok başarısız bi yetenek ve gerekli etkiyi göstermiyo

İTEMLER:D

1=ilk olarak silahımızda ort önemlidir ve saldırı hızı fazla olan silahlar seçiniz
beceri hasarından ort önemli büyülü keskinliğin yüksek hasar vermesi ii can yutmak demektir bide hp li itemler çok şart deil çünkü büyü keskinliğin emceği hp ve büyülü zırhın az götürcehi hp bize idare eder ;)

NOTLAR
1=skiller ne olursa olsun 17 de açın ikisinide 20 ye bırakırsanız 41 de 2 ci master olur ama 17 de yapan 35 de yapar yani 3 cü master 6 olur siz 2 ciyi yapana kadar bide skiller kaçta master yaparsanız aynı etkiyi yapar bi deişiklik olmaz :)
2=bi arkadaş full sp gitmiş büyülü silahta büyülü zırh 16 ken 6 yansıtma 23 defans yaptını söledi bende tahmin olarak master de 45 defans 15 yansıtma yapması çok fazla uygun diye düşünüyorum
3=statüdü puanlarına ve skillere nası verirseniz size karşılını o kadar verir

ALINTI DEİL ALINTI ALANIN BELASI VERSİNLER + REP İLLADA VERİN DEMİYORUM İSTERSENİZ VERİN

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri