farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Neden Kılıç Çevirme ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan craysis_09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 832

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bedensel savaşçıda herkes kılıç çevirmeyi 3 yönlü kesmeden daha ii buluyor bunun sebebi ne ? 3 yönlü kesme bedensel savaşçının en yüksek hasarlı skili deilmi hem bk leride daha ucuz ama herkes kılıç çevirmeyi tavsiye ediyor bunun sebebi nedir kafama takıldı ?

çünkü üç yönlü kesmenin her saldırısı savunmaya bi kere çarpar ve çok kaçar kılılıç çevirme kaçmaz tam bir damge indirir ve kasılırkende süperdir ama ilerde üç yönlü süper hasar verecektir

:ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24:
arkadaslar bu kılıç çevirme kasılırken herkes toplayıpda kasarsan onu yaptında hepsine isler ve ilerde canları yaptında hepsinin yarıa iner ama bazıları kılıcı 4 dk felan döndermeyi sürdürüo nası oluo bk ile mi?ama en isi kılıç çevirme çünkü daha fazla döndünde hem fazla can alır vede hepsine islio 3 yönlü ise tek bir kisie uygulanıo bence kılıç çevirme daha ii:m08:

aman rep mep istemem birkere topladım da birininki uğursuzmus 89 lw lik suraya ban yedim yapmaın rep istemem uğursuzu hiç istemim:l04:
oldunda ban yiyince anı söle oldum:eek:

:ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24:
arkadaslar bu kılıç çevirme kasılırken herkes toplayıpda kasarsan onu yaptında hepsine isler ve ilerde canları yaptında hepsinin yarıa iner ama bazıları kılıcı 4 dk felan döndermeyi sürdürüo nası oluo bk ile mi?ama en isi kılıç çevirme çünkü daha fazla döndünde hem fazla can alır vede hepsine islio 3 yönlü ise tek bir kisie uygulanıo bence kılıç çevirme daha ii:m08:

aman rep mep istemem birkere topladım da birininki uğursuzmus 89 lw lik suraya ban yedim yapmaın rep istemem uğursuzu hiç istemim:l04:
oldunda ban yiyince anı söle oldum:eek:[alıntı değil benim yazımmmmmmm]:)

:D:o:(:mad::p:);):cool::rolleyes::eek::m08::ka19::ka24::l03::l04:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri