xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Hikaye Ekle

Video Kayıt Sistemi / SuffeR [Resimli]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SuffeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkesle savaş içinde önemli parlayan anları göstermek ister misiniz? Sonlandırıcı öldürüş? O süper gizli saldırı? Şimdi sadece bir tuş ile savaş alanında yeni kayıtlar elde edebilirsiniz! Combat Arms sizlere yeni Özellikler, Oyun içerisinde Video kayıt ve direk Youtube yükleme sunuyor! Bilgi edinmek için devam okuyunuz, sizde bir Youtube kahramanı olabilirsiniz.

Video Kayıt Özelliği:

1.Adım Yıldız butonu tıklayınız > Video > Video Recording Settings (Video Kayıt Ayarları)

1562418861c4e7f70.jpg

YouTube Normal Quality (Varsayılan)

Bu ayar video dosyası yüklenenler için Youtube varsayılan çözünürlük için optimize edilmiştir.

YouTube High Quality

Bu ayar video dosyası yüklenenler için Youtube yüksek çözünürlük için optimize edilmiştir.

YouTube HD

Bu ayar video dosyası yüklenenler için Youtube HD çözünürlük için optimize edilmiştir.

High QualityMPEG4

Bu ayar MPEG4 Video material yakalar. MJPEG kıyaslayarak daha yüksek bir sıkıştırma oranı garanti eder.

Normal Size

Bu ayar son video ürünün kapasite büyüklüğünü orjinal video ile aynı boyutta vermektedir. Eğer PC sisteminiz düşük ise bu ayar videonuzda kasmaya / takılmaya yol açar.

Half Size

Bu ayar videonuzun büyüklüğünü orjinalinden yarı yarıya düşürür. Bu ayar herhangi bir standart PC için çalışacaktır.

2.Adım Page Down tuşuna basarak kayda başlayın (bu varsayılan standart video kayıt ayarlarıdır, eğer değiştirirseniz ona göre kullanınız). Kayıt başladığında ekranınızın sol üst köşesinde kırmızı bir kayıt ışık görürsünüz.
145de169917aff7d8.jpg

3.Adım Tekrar Page Down tuşuna basarak kayıtı durdurabilirsiniz. Eğer kaydı durdurursanız, video kaydettiği yer ve video başlığını ekranınızın sol üst köşesinde gösterecektir.
3d4e36fb7cf307211.jpg

YouTube Yükleme Özelliği:

*Not Videolarınızı yüklemek için bir YouTube hesabınız gerekmektedir. YouTube hesab oluşturmak ücretsiz ve kolay!

1.Adım YouTube yükleme bölümüne girmek için Yıldız buton > Video > YouTube yükleme tıklayınız

2.Adım Youtube ID ve şifrenizi giriniz

3.Adım YouTube yüklemek istediğiniz dosyayı seçiniz

4a.Adım Title: Videonuza eklemek istediğiniz başlığı giriniz

4b.Adım Description: Video için bir açıklama giriniz

4c.Adım Videonuza Tags (Etiket) ekleyiniz, Videonuzu arama çubuğunda kolaylaştırmak için. Ne kadar çok Tags kullanırsanız okadar çok insanların videonuzu bulmasını kolaylaştıracaksınız.

5.Adım Upload tıklayınız. Video otomatik olarak YouTube yüklenecektir!
18c5cf3d9966fb560.jpg

Not:Alıntıdır

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri