mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

wolfenstein 2009 hilesi (trainer)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßéLa_07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 106
  • Görüntüleme Görüntüleme 65K
sayın admin bir çok arkadaş ın dediği gibi işe yaramadı ve senden cevap bekliyoruz bakıyorum işe yaramadı denilen mesajlara cevap vermiyorsun neden acaba yoksa gerçekten de işe yaramıyor mu ? o işe yaradı diyen arkadaşlar nasıl yapmışlar acaba ???????????

sayın admin bir çok arkadaş ın dediği gibi işe yaramadı ve senden cevap bekliyoruz bakıyorum işe yaramadı denilen mesajlara cevap vermiyorsun neden acaba yoksa gerçekten de işe yaramıyor mu ? o işe yaradı diyen arkadaşlar nasıl yapmışlar acaba ???????????

Ben İşe yaramayan Bir Hile Koyamam ... Bunu İyi Bil ...

Bide ben Admin Deilim nerden Çıkarıyon ...

ßéLa_07;317716' Alıntı:
Ben İşe yaramayan Bir Hile Koyamam ... Bunu İyi Bil ...

Bide ben Admin Deilim nerden Çıkarıyon ...

iyide çalıştı diyene sağol diyosun çalışmadı diyeni sallamıyosun.. varsa bildiğin bi püf noktası izahat et.. ne artisleniyosun ki adama çalışmıyo işte..

arkadaşlar adama neden böle davranıyosunuz aq. bakın ben bile yaptıysam siz hayli yapmanız lazım...
sadece yapmanız gereken şey dosyayı indirdikten sonra dosyayı winrarla açıp masaüstüne çıkarmanız gerekiyor masaüstüne gelen bws-wolf dosyasına çift tıkladıktan sonra ekrana bi sayfa geliyo o sayfanın en sağ alt tarafta yazan şeye basmanız gerekiyo bunları yaptıktan sonra karşınıza siyah beyaz bi ekran geliyo sakın o ekrana dokunmayın.o ekrana dokunmadan hemen oyuna girin ve kaldıgınız yerden devam edin..
ARKADAŞLAR KLAWYENİZDE F TUŞUNU AÇMAK İÇİN Bİ TUŞ VARSA EĞER ONA BASMANIZ GEREKİYO BASMADAN F LERİ NASIL KULLANACAKSINIZ AQ....

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri