farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Wizard | Pherstin Orb SLot Ext

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan W[oO]W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba ;

2 ay içerisinde güzel bir wizard yaptım. Çarımdan performans açısından çok memnunum. Fakat bu performansı arttırıcak şeyler arıyor insan. Birkaç düşüncem bununla birlikte danışacağım yerler var aşşağıda belirtmek istiyorum.

Seçeneklerim şunlar...

1- %27 cd pherstin orba slot ext basip %31 yapıcam 1 slot boş kalıcak şimdi sorum 5 magic mi daha iyi %1 critic damage mi ? 2. Silah olarak %4 rate %20 cdye ext basıcam ve %4 %24 olucak. Yine son slota magic mi damage mi ? bu arada şöyle diyim bu seçeneği uygularsam %100 cd %34 crit rate oluyor.
2-Direk %27 cd pherstinlere slot açıp %31 cd yapıcam son slotlara ne basiyim ? BU seçeneği uyguladığımda %107 cd %30 rate oluyor.

Seçenekler ve onların doğurdukları sonuçlar hakkında yorum istiyorum... Aslında kafamdan şu geçiyor. 1. seçeneği yapıp 4 rate ye slot ext bağışlayacağıma 2. seçeneği yaparım ilerde %8 rate osm kafalık alırım. ve dahada ilerde rol +2lerimi yaparım... %43 rate olur. hadi rolleri yapamadığımı düşünsek sadece kafalığı 8 rate alsam 7 cd karda çıkıp rateden 1 kaybetmiş olacağım...

Fikirlerim bunlar bunun yanında başka önerilerede açığım.

Not : Ayrıca burda yazılanlar yeni başlayan wizard arkadaşlarımızada fikir olmuş olur...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri