HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hiç Düşündünüz mü ? Türkçeyi Doğru kullanıp kullanmadığınızı ? Düşünmediniz .. Türkçemizin güzelliğini ingilizce ile neden kıyaslıyorsunuz ki ? V Yerine W , K Yerine G(yada Q) , C Yerine J. Çokmu anlamlı ? Size soruyorum Emo denen aptal toplulukları çokmu anlamlı
? Aslında ingilizce - türkçe arasında sorun yok. Sorun bizim içimizden geliyor . Böyle değişik Şeyler Kullanınca Karizmanızın tavan yapacağını yada havalı olacağınızımı sandınız ? Bu Ülkede Türkçeyi Doğru düzgün kullanmayan bu ülkede yaşamayı bile hakedemez ! Ya Neresinden çekiniyorsunuz anlamadım deli olsanız hadi derim bunun aklı dengesi yerinde değil yazıyor işte aptalca şeyler. Türkçemizin neyi eksik ? Ne Buldunuz İngilizcede ? Çok seviyorsanız ingilizcenin anavatanı İngiltere'ye gidin. Ayrıca Başka bir sorun daha var. Bunların tohumlarını bırakan EMO adında kişiler kendilerini çok havalı sanmışlar . Girin bakın Facebook'a. Her paylaşım sayfası günün malı yada yılın malı diye video koyuyor. Bu videolarda EMO'lardan oluşuyor. Gerzekliği bırakın . Salakça bir yaşamı benimseyeceğinize, Alfabemizi Öğrenin . Bakın Atatürk Ne Demiş :
Ülkesini yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır .
Peki bu söze bugün hangi türk genci Uydu ? Atatürk'e Saygınız bu kadarmı olacaktı:ka24: ? Onun bizlere öğrettiği bu güzel dile saygınız bu kadarmı olacaktı ? Odasında Atatürk'ün resmi olupta bilgisayar başında alfabeye bu saygısızlığı yapan kaç kişi var ? Binlerce .. Ama siz alfabeyi doğru düzgün kullanabilirsiniz. Kullananda yok demiyorum . Var Tabiki çok kişi alfabemizin değerini türkçenin değerini biliyor. Ama Türkçe'yi iyice batırmayı istiyorsanız yapmakta serbestsiniz . Bu Konuyu kim okuduysa bana katılanlar yorum yazsın. Adminler Topik sabitleyeceğine bu konuyu sabitlesinde foruma giren görsün forumda böyle adamlarda varmış desinler.
? Aslında ingilizce - türkçe arasında sorun yok. Sorun bizim içimizden geliyor . Böyle değişik Şeyler Kullanınca Karizmanızın tavan yapacağını yada havalı olacağınızımı sandınız ? Bu Ülkede Türkçeyi Doğru düzgün kullanmayan bu ülkede yaşamayı bile hakedemez ! Ya Neresinden çekiniyorsunuz anlamadım deli olsanız hadi derim bunun aklı dengesi yerinde değil yazıyor işte aptalca şeyler. Türkçemizin neyi eksik ? Ne Buldunuz İngilizcede ? Çok seviyorsanız ingilizcenin anavatanı İngiltere'ye gidin. Ayrıca Başka bir sorun daha var. Bunların tohumlarını bırakan EMO adında kişiler kendilerini çok havalı sanmışlar . Girin bakın Facebook'a. Her paylaşım sayfası günün malı yada yılın malı diye video koyuyor. Bu videolarda EMO'lardan oluşuyor. Gerzekliği bırakın . Salakça bir yaşamı benimseyeceğinize, Alfabemizi Öğrenin . Bakın Atatürk Ne Demiş : Ülkesini yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır .
Peki bu söze bugün hangi türk genci Uydu ? Atatürk'e Saygınız bu kadarmı olacaktı:ka24: ? Onun bizlere öğrettiği bu güzel dile saygınız bu kadarmı olacaktı ? Odasında Atatürk'ün resmi olupta bilgisayar başında alfabeye bu saygısızlığı yapan kaç kişi var ? Binlerce .. Ama siz alfabeyi doğru düzgün kullanabilirsiniz. Kullananda yok demiyorum . Var Tabiki çok kişi alfabemizin değerini türkçenin değerini biliyor. Ama Türkçe'yi iyice batırmayı istiyorsanız yapmakta serbestsiniz . Bu Konuyu kim okuduysa bana katılanlar yorum yazsın. Adminler Topik sabitleyeceğine bu konuyu sabitlesinde foruma giren görsün forumda böyle adamlarda varmış desinler.
Madem Türkçemizi Korumak İstiyorsun Ozmn İlk Kendi ID den Başla Türkero Yaz Ne Acayip İnsanlarsınız Anlamıyorum sizleri Hem Adam Türkçemizi Koruyalım Diyor Hemde Yabancı Kelimeler Kullanıyor Türkçeyi Böle Koruyamazsın Arkadaşım Türkçeyi Korumak İstiosan Kendinden Başlamalısın
işte aptal üye grubundan bi adam daha. Kardeşim ben burda İngilizceyi aşağılamadımki . Sadece K yerine Q gibi harfleri yazmayın Emo olmayın demek istedim :ka24:Madem Türkçemizi Korumak İstiyorsun Ozmn İlk Kendi ID den Başla Türkero Yaz Ne Acayip İnsanlarsınız Anlamıyorum sizleri Hem Adam Türkçemizi Koruyalım Diyor Hemde Yabancı Kelimeler Kullanıyor Türkçeyi Böle Koruyamazsın Arkadaşım Türkçeyi Korumak İstiosan Kendinden Başlamalısın
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)