HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Benim Bi çarım var 79 lw hava kılıcı g10 du p yapmak için girdim çara çıktım gine girdim bi baktım hava 1 bile değil açılmamış gibi gözüküyodu bende açim dedim açmada yok
sonra yaşlı kadından becerileri sıfırlattım ama o olay nasıl oldu bi bilen basına gelen varsa söylesin 
sonra yaşlı kadından becerileri sıfırlattım ama o olay nasıl oldu bi bilen basına gelen varsa söylesin 
Benim Bi çarım var 79 lw hava kılıcı g10 du p yapmak için girdim çara çıktım gine girdim bi baktım hava 1 bile değil açılmamış gibi gözüküyodu bende açim dedim açmada yoksonra yaşlı kadından becerileri sıfırlattım ama o olay nasıl oldu bi bilen basına gelen varsa söylesin
![]()
sanslıymısın kardes.. benim hamle p gitti. ayrıca at sikileri..dönüsüm..liderlik... ve diger standart beceriler.. ben sıfırladım..ama at becerileri gelmedi..at 0 level oldugu için geliştiremiyorum..
sanslıymısın kardes.. Benim hamle p gitti. Ayrıca at sikileri..dönüsüm..liderlik... Ve diger standart beceriler.. Ben sıfırladım..ama at becerileri gelmedi..at 0 level oldugu için geliştiremiyorum..
senİn İŞİn daha zor aga senİn at gelİyormu ÇaĞirabİlİyormusun yanİ ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)