mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Ban aÇtırma yÖntemİ! (ne sİte ne program!)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hugooos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Geçenlerde Banımı Nasıl Açtırabilirim Diye Düşünüyordum. Dedim Bunlarda İnsan Biraz Damardan Konuşayım xD. Gerçektende İşe Yaradı Hiç Beklemiyordum. :D. İşte Yöntemim;
Support.metin2 ye Ticket Attım Aynen Şöyle..

Merhaba oyun admini,

Açık konuşmak istiyorum. Ben doğuştan kısmi felçliyim ve tekerlekli sandelye kullanıyorum. Anlayacağınız eve mahkumum. Ailem işe gittiği zaman evde yalnız kalıyorum ve tek eğlencem tek zevkim bu oyundu benim. Bu oyunda yapamadığım şeyleri yapıyordum. Yani mutlu oluyorum bu oyunu oynayınca. Hasta olduğum için hareket imkanım kısıtlı ama bu oyun sanki bana unutturuyor gibiydi. Bir zaman hile kullandığım için videomu almışlar. Sanırım siz banladınız. Ben bunları bana acıyıp Banımı açmanız için değil, normal bir insanmışım gibi hileyi bir daha kullanmayacağıma söz vererek Banı kaldırmanızı istiyorum ..

Dinlediğiniz için teşekkür ederim.

Tabiki Hepsi Blöften İbaret :). 2037'ye kadar Banlanmıştım. Şansmıdır, Acıdıklarındanmıdır Bilemem. Ama Tek Gerçek Artık Banlı Olmadığım.

Sizde Buna Benzer Acıklı Yazı Yazarsanız Ve Birazda Şansınız Varsa Sizinkinide Neden Açmasınlar..

Konu Sabit PLs :D

İnanmayan Arkadaşlar Olursa Halikarnastayım :)

Gelen Cevabı Yazmayı Unutmuşum. :D

Özrünüz dikkate alınarak karakteriniz tekrar açılacaktır.

İyi Oyunlar
Athena

Son düzenleme:
Selam ben odin serverinde banlıyım rica etsem banımı açarmısınız... hile kullanmadıgım halde banlattırdılar beni çok rica ediyorum lutfen banımı açarmısınız şimdiden tskler:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri