Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Şamanların yapacağı en büyük hatalar !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ÇılgınPlayer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 96
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

ÇılgınPlayer

Level 6
Fahri Üye
TM Üye
Konular
363
Reaksiyon Skoru
50
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
140
MmoLira
-59
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1. İyileştirme becerisinde ilk master ı iyileştirme yapmak.

- Böyle yapan kullanıcılar genellikle '' Beni kasan var o yüzden böyle yapıyorum '' dese de bu düşünceye çoğu deneyimli oyuncu katılmıyor ( ben değilim deneyimli ama deneyimlilerden bilgi aldım).Ewet sizi kasan bir savaşçı varsa ona hp yardımı yapabilirsiniz ama ilerde pişman olursunuz benden söylemesi.

2. Statları 2 hp 1 str vermek.

-Oyle yapan yoktur ya sıkma diyeceksiniz ama var. '' Arada atağım yükselsin nolcak yaa '' diye düşünmek sizi mahveder.Klasik cevap olarak şaman yardımcıdır diyeceğim.Oyunda bile şamanların tanımında '' Arkadaşlarına birçok kolaylık sağlar deniliyor.

3.Level 30 ' a kadar Ejderha olup 30 'dan sonra iyileştirmeye dönmek.

-Bunu yapmak deliliğe yakındır desem kızmazsınız heralde.30 dan sonra solo kasılmaya başlayacağım heal yaparım kendime derseniz ptlere ihtiyaç duyduğunuzun farkına vardığınızda pt bulamazsınız.İleri levellerde zorluk çekersiniz.

4.Abanoz küpe kullanmak.

-Abanoz size str ve hp verir.Hp işinize yarar ama str yaramaz.Stat fikirlerinde dahi str ihtiyaç duymaz deniliyor.Hp veriyor diye Str ' li küpe kullanmanız doğru değil sanırsam.

Alıntı Değildir.Bazıları başka bi forumdaki konuya öznediğimi söyleyebilir umrumda değil :D

Güzel Konular ebelete sabit olmalı ;)

1 hariç haklısın ama iyileştirme yaptımda itemlerede +6 bastım 40 lwl bnim gibi bi şaman yatııodu 70 lwl lere 260 vuruordum biliomusun ?? :D

Hepsi dogru ozellikle abanoz konusuna katılıyorum ninjaların ve shamanların abanozla ne isi var =)

paylasım için saol++

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri