Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
eet arkadaslar 20 msj ımı doldurdum sızlerle paylasacagım ılk konu ıcın cok heyecanlıyım desem yalan olur
neyse gecelım hılelere
wermıs oldugum lınkte lınk alttarafta by banjonun 3,89 hılesı wardı bu hıle nedır? dıye sorarsanız
hızlı gıderken gerıye atmaz teleport oldugunuz da gerıye atmaz ve bıldıgınız hersey lockmobs harıc.
ama lockmob yoq dıye kacma hemen bunu telafı etmek ıcın de cheatıng-x in yenı versiyon multıhack ı 5,0 ı da sızlere sundum burda lock mobs calısıyo 2 hıleyı bırlestırınce super bısı ortaya cıkıyo
daha fazla uzatmadan aha lınk burda
bu da banjonun multiversiyon 3,89
arkadaslar ındırdıkten sonra taramayı unutmayın
burda da resımlerı war
2 tane de resım koydum
neyse gecelım hılelere wermıs oldugum lınkte lınk alttarafta by banjonun 3,89 hılesı wardı bu hıle nedır? dıye sorarsanız
hızlı gıderken gerıye atmaz teleport oldugunuz da gerıye atmaz ve bıldıgınız hersey lockmobs harıc.
ama lockmob yoq dıye kacma hemen bunu telafı etmek ıcın de cheatıng-x in yenı versiyon multıhack ı 5,0 ı da sızlere sundum burda lock mobs calısıyo 2 hıleyı bırlestırınce super bısı ortaya cıkıyo

daha fazla uzatmadan aha lınk burda
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu da banjonun multiversiyon 3,89
arkadaslar ındırdıkten sonra taramayı unutmayın
burda da resımlerı war
2 tane de resım koydum
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)