- Konular
- 282
- Online süresi
- 1h 33m
- Reaksiyon Skoru
- 181
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 179
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Ben E-Postamı Kaybettiğim İçin Ticket Attım Ve Yanıt:
Diye Bir Mesaj Geldi
Bende Siteye Girdim Ve E-Posta Değiştir Diye Bir Yer Yok
Yardım Edin Lütfen...
İYİ FORUMLAR
epostanızı siteden değiştiriniz bu şekilde değiştirilemez
Mmomt2 Ticket Görevlisi SoNix
Diye Bir Mesaj Geldi
Bende Siteye Girdim Ve E-Posta Değiştir Diye Bir Yer Yok
Yardım Edin Lütfen...
İYİ FORUMLAR
- Konular
- 249
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
e posta deistirme su an yok
admin acıklamıstı böyle bisey gelirse server güvenliği azalır diye
admin acıklamıstı böyle bisey gelirse server güvenliği azalır diye
- Konular
- 128
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
evet güvenLik nedeniyle kapalı sanırım
- Konular
- 282
- Online süresi
- 1h 33m
- Reaksiyon Skoru
- 181
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 179
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
Biliyorumda SoNiX Ne Demek İstedi?
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Server güvenliği bence aksine artar ! Niyesine gelince daha önce bu konuyu da dile getirmiştim ; Bir çok kişi burda charlarını paylaşıma sundu, ama eşiyel ama dostuyla ! Lakin bu paylaşım belli bir süre için ise sorun yok gibi görünse de aslında bir kez paylaşımın tamamen paylaşım olacağı şeklinde sonuçlanıyor... Artık oyuna ve oyunculara güveniniz kalmıyor septik derecede şüpheci olmaya hatta o hesapla artık oynamamaya başlıyorsunuz ! Bu kadar gerginliğe gerek yok bence !
Sonuç ; herkes kendi e-postasından sorumlu ise buna ne server yetkilisi karışabilir ne de her hangi 3. kişi karışabilir ! Karışsa da bu sorumluluk e-posta sahibine aittir. Madem öyle niye e-posta değiştirmeyi güvensizlik adledelim ! Benim xxxxx@xxxx.com adında bir postam var ise ve ben bunu yyyy@yyy.com yapacaksam sonuçta benim postama gelecek olan onay ile yapılacaktır ! Durum böyle olunca doğal olarak server değil ben sorumluyum ! Postamı başkası ele geçirmişse bundan sorumlu olan kişi server yetkilileri değildir benimdir !
Adminimize burdan seslenelim , e-posta değiştirme onay kodlarını isteyenin postasına yollayabilme imkanımız varsa bunu yapalım bunu aktif hale getirmeden önce herkes e-postasını güvence altına alsın (şifresini değiştirsin vs) ondan sonra isteyen postasını değiştirir !
Sonuç ; herkes kendi e-postasından sorumlu ise buna ne server yetkilisi karışabilir ne de her hangi 3. kişi karışabilir ! Karışsa da bu sorumluluk e-posta sahibine aittir. Madem öyle niye e-posta değiştirmeyi güvensizlik adledelim ! Benim xxxxx@xxxx.com adında bir postam var ise ve ben bunu yyyy@yyy.com yapacaksam sonuçta benim postama gelecek olan onay ile yapılacaktır ! Durum böyle olunca doğal olarak server değil ben sorumluyum ! Postamı başkası ele geçirmişse bundan sorumlu olan kişi server yetkilileri değildir benimdir !
Adminimize burdan seslenelim , e-posta değiştirme onay kodlarını isteyenin postasına yollayabilme imkanımız varsa bunu yapalım bunu aktif hale getirmeden önce herkes e-postasını güvence altına alsın (şifresini değiştirsin vs) ondan sonra isteyen postasını değiştirir !
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)