Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

admin !!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan INyxI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 694

INyxI

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
28
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ya şu saçmalıga artık bir son verin oyuna okadar para yatırdık ettik server kalkınsın zevk ile oynayalım die ancak şevkle burnumuzdan getirildi şimdi ip ler engellenmiş şuan saat 10:30 sabah 8 den beri ip değişiyorum sürekli 78 le başlayan ip geliyor ya tebrik ediyorum sizi ve çalışma prensiplerinizi bu kadar mı düştük ? Oyundan uzaklaşan farklı serverlara giden user in haddi hesabı yok verdiğim paraya acıyorum yoksa bende gideceğim gerçekten süper sogudum oyundan ...

Servera 4 gündür yoğun şekilde saldırı geliyor. Servera hiç girilememesinden iyidir bu çözüm. 3-4 gün sürecek maalesef. Onun dışında şuan yapacak bişey yok. Bizde bu 2-3 günlük süre içinde saldırıları komple engelleyeceğiz.

Servera 4 gündür yoğun şekilde saldırı geliyor. Servera hiç girilememesinden iyidir bu çözüm. 3-4 gün sürecek maalesef. Onun dışında şuan yapacak bişey yok. Bizde bu 2-3 günlük süre içinde saldırıları komple engelleyeceğiz.

bu engellemeyi tek başinami yapiyon yoksa bi ekibin varmı çünkü bi ekip olsa bu kadar uzun sürüceni sanmıyom artık oyunda itemimi çikarıp takmaktan korktum kaybolcak oyun geri alıncakmı diye kaybolsada sorun olmuyo biliyorum ama bide item için beklencek 2 3 gün

kolaysa sn yap halla halla sn admini mi sorguluon adminin bi bildiği varki öle yapıor bosu bosu nie yapsın mantıklı düsünün biraz admnlerimiz bizler için urasıor bide sizlerden azar işitior lütfen arkadaslar saygılı olalım yöneticilerimize ve adminlerimize lütfen.

bu engellemeyi tek başinami yapiyon yoksa bi ekibin varmı çünkü bi ekip olsa bu kadar uzun sürüceni sanmıyom artık oyunda itemimi çikarıp takmaktan korktum kaybolcak oyun geri alıncakmı diye kaybolsada sorun olmuyo biliyorum ama bide item için beklencek 2 3 gün

saldırı engelleme işinin kalabalıkla ilgisi yokki :) 10 kişi ilgilensede bu işle değişecek bişey yok. yazılımsal olarak önlemler alıyoruz şuan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri