HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
BU TÜRKÇE YAMASI
KinqTurk'den (ç)alıntı
RAR ŞİFRESİ:turkmmo
Bu üyelik
Bu Anasitesi
Bu Shop
Çince Kodu Çözmek için:
Üyelikte Yardımcı Oluruom ÖM den atarsınız şifreyi id e-postayı fln ben yaparım Gelelim nası yapcaz İlk Önce Metin2_Turkey adlı bir setupumuz olcak sonra Bunu kurcaz ama klasörün adını Sfyt2 yaparsanız daha ii olur ondan sonra dielim c'ye kurdun sfyt2 yi Bilgisayarım>Yereldisk C>Sfyt2 girdik klasöre türkçe yama verdim onu bu klasöre atıyoruz direk o exeden girioruz ama yeni metin2nin setupunda locale_tr.addr adlı bi dosya pack de bu dosya siz girdiğinizde LOG HATASI vermesini sağlar Log verirse Bilgisayarım>Yereldisk C>Sfyt2>Pack>locale_tr.addr bu dosyayı silin oyuna girer işinize yararsa + REP
ÖNEMLİ NOT:ARKADAŞLAR ŞUAN SHOP VE ÜYELİK KAPANMIŞTIR 08.09.2009 12:13
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
KinqTurk'den (ç)alıntı
RAR ŞİFRESİ:turkmmo
Bu üyelik
Bu Anasitesi
Bu Shop
Çince Kodu Çözmek için:
Üyelikte Yardımcı Oluruom ÖM den atarsınız şifreyi id e-postayı fln ben yaparım Gelelim nası yapcaz İlk Önce Metin2_Turkey adlı bir setupumuz olcak sonra Bunu kurcaz ama klasörün adını Sfyt2 yaparsanız daha ii olur ondan sonra dielim c'ye kurdun sfyt2 yi Bilgisayarım>Yereldisk C>Sfyt2 girdik klasöre türkçe yama verdim onu bu klasöre atıyoruz direk o exeden girioruz ama yeni metin2nin setupunda locale_tr.addr adlı bi dosya pack de bu dosya siz girdiğinizde LOG HATASI vermesini sağlar Log verirse Bilgisayarım>Yereldisk C>Sfyt2>Pack>locale_tr.addr bu dosyayı silin oyuna girer işinize yararsa + REP
ÖNEMLİ NOT:ARKADAŞLAR ŞUAN SHOP VE ÜYELİK KAPANMIŞTIR 08.09.2009 12:13
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)